Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Beköltöztem egy albérletbe...

Beköltöztem egy albérletbe még jó pár hónapja és van TV adás, de egyszerűen nem tudom honnan jön, meg ki szolgáltatja. Van valami mód kideríteni?

Figyelt kérdés
Nem jön számla, hogy fizetni kell meg semmi papír. Nem is fizettem még érte másnak se. Viszont akarok csomagot bővíteni meg másik szobába is bevinni a kábelt, de nem tudom kit kéne kihívni hogy megcsinálják.

2018. febr. 3. 22:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy internet külön van. Ha esetleg valaki ezt a tippet adná.
2018. febr. 3. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
felhivod a tulajt...
2018. febr. 3. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát öreg, ha nem a te neveden van, akkor hogy gondolod, hogy csomagot bővítesz? Más kontójára? :D Szóba sem áll veled a szolgáltató, nem te szerződtél le velük. Nem is értem a kérdésed.

Beszélj a tulajjal, ha az ő nevén van, ő fizeti, akkor variáljátok át és max. ráfizetsz.

Ha valamelyik előző albérlő után maradt, akkor meg beköttetsz új szolgáltatóval a saját nevedre. Ilyen egyszerű.

2018. febr. 4. 03:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Komolyan ezert kerdest kellett kiirni? Nem alap hogy ezt meg a tulajtol megkerdezed bekoltozes elott???
2018. febr. 4. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
olyan is van, hogy a tetőn lévő antennákon ingyenes csatornákat kapsz.
2018. febr. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!