Mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok le MINDENT az albérleti életről2018. febr. 1. 19:47
1/6 anonim válasza:
Egymagad, családdal, társsal, gyerekkel, hosszútávra, rövidtávra, tanulásra, munka mellé??????
2/6 A kérdező kommentje:
Baráttal, külföldre, egyetem mellé :)
2018. febr. 2. 21:02
3/6 A kérdező kommentje:
Hát pár évre...
Ja és persze egyetem mellé meló.
2018. febr. 2. 21:02
4/6 anonim válasza:
Bocs, de ha külföld, akkor csak Angliából vagyok képben.
5/6 anonim válasza:
Melyik ország? Nem mindegy. Németországot tudom most: vab egy jelentkezési lap csomó kérdéssel rólad, amit ki kell töltened, 3 havi kauciót kérnek, munkaszerződést, 3 hónapra visszamenőleg papírt a fizezésedről, és egy ún. Schufát. (Ez magyarul picit hasonló, mint egy khr-es hitelminősítés. Csak ezt 30 eu-ért mindenki ki tudja kérni saját magáról. Viszont ott a kifizetett hitel, rendszeresen fizetetthitelkártya plussz pontoknak számítanak)
6/6 A kérdező kommentje:
Romániából Budapestre. Nem lesz könnyű, De nem tudom... Ha Pesten nagyon drága,márpedig ahogy néztük igen, akkor inkább Pest mellé, valami közeli helyhez, mert az Egyetem is Pesten van.
2018. febr. 6. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!