Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan oldhatnám meg az...

Hogyan oldhatnám meg az otthon kérdést albérlet nélkül?

Figyelt kérdés
Üdv. Olyan helyzetben vagyok, hogy el kell hagynom eddigi otthonomat és valahol laknom kéne, de albérletbe nem nagyon szeretnék menni, mert elég keveset keresek, az érdekelne, hogy milyen más lehetőségek vannak albérleten kívül? Van egy aránylag tágas autóm (VW Passat) azt esetleg otthonná varázsolni? Minden tippet szívesen fogadok. Köszi előre is.

2018. jan. 19. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Pl. valami munkát (kertgondozást, gyermek felügyeletet, gondozást, stb) vállalsz lakhatásért cserébe.
2018. jan. 19. 19:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem rossz tipp, az az egyedüli baj, hogy dolgozok hétköznap, Szombaton meg gyakorlaton vagyok (esti tanuló vagyok) Hát ha elég lenne valakinek, hogy munka után és vasárnap megcsinálok neki valamit akkor benne lennék. Hogy lehet ilyen lehetőség után érdeklődni? Balatonbogláron dolgozok, ehhez közel lenne jó találni valamit.
2018. jan. 19. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Helyi hirdetési újságokban próbálj hirdetni!
2018. jan. 19. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Vagy egy jó házasság is megoldást hozhat! :D :D
2018. jan. 19. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Munkás szálló nem jöhet szóba?
2018. jan. 19. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen Fb-csoportok, ahol ilyen lehetőségek vannak, amit az 1-es írt. Átmenetileg nem lakott másodiklakásba, nyaralóba keresnek rezsiért és gondozásért lakót, esetleg idős rokon mellé, hogy ne legyen teljesen egyedül, ha pl. már feledékeny és nem olyan aktív, hogy alaposan vigyázza, karbantartsa a házat.
2018. jan. 20. 01:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Még szobát is tudsz bérelni, nem kell egész lakást.
2018. jan. 20. 01:28
 8/10 anonim válasza:
0%
Lány vagy, vagy fiú? Mire vagy kapható szexuálisan?
2018. jan. 20. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szoba bérlése?

Én pl kiadom az egyik szobámat. Jelenleg foglalt, szóval nem azért írom. Egy másik barátnőm kétszobás lakásban lakik, tehát nem félszobát, hanem nagyot adott ki két embernek éveken át.

Szerintem sok ilyet találsz.

Sz.v.sz. ha valaki kap lakást, örökség stb fiatal felnőttként, kiad egy szobát, vagy albérleten is sokszor többen osztoznak.

2018. jan. 20. 15:03
 10/10 anonim válasza:

Ha jó csaj vagy, akkor ráakaszkodsz egy csávóra, aki egyedül él!

Ha pasi vagy, akkor menj haza anyucihoz

2018. jan. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!