Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik Budapesten nettó 100-120...

Akik Budapesten nettó 100-120 ezret keresnek, hogyan tudnak pl albérletben megélni ennyiből?

Figyelt kérdés
Szakmával(!) is valahol csak ennyi nettót adnak. Hogy jönnek ki ebből a pénzből, akik ilyen munkát kényszerülnek végezni?

2017. dec. 25. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Miért, szakmával mennyit kéne keresni? Én minisztériumban, diplomával kerestem nettó 101-et pár éve...
2017. dec. 25. 15:05
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

1., Ennyiből nem élnek albérletben

2., Párban élnek, dupla pénzből

3., Aki szakmával, főállásban megemlékszik ennyivel, hát ...

2017. dec. 25. 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Amikor te 101 nettót kaptál (pár éve), akkor még nem ennyi volt a bérleti díj.

Most meg biztos nem 101 a nettód.:)

2017. dec. 25. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

1. vagyok

Már nem dolgozom ott, de akik ott maradtak, ma sem kereshetnek sokkal többet.

2017. dec. 25. 15:14
 5/17 anonim ***** válasza:
62%

3-as vagyok

Hát ez az, váltottál!

Aki manapság megelégszik ennyivel, azt vagy támogatják otthonról, ... vagy érthetetlen.

Falun, szalag mellett is többet kapnak és ismerek biztonsági őrt, aki nettó 220-at keres.

Simán lehet találni, csak keresni kell és keményen, tisztességgel dolgozni, csak ez egyre kevesebbeknek tetszik.

2017. dec. 25. 15:32
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Bármennyire hihetetlen nem mindenki lakik albérletben. Aki ennyit keres az nem lakik albérletben. Vagy többen laknak együtt. Aki meg normális szakmával 100 ezerért dolgozik Budapesten az nem normális. Ahogy írták is gyári munkával is lehet 200 körül kapni. 100-120 ért mem érdemes ott élni.
2017. dec. 25. 15:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm, aki össze-vissza béna melókat csinált (árufeltöltés, meg kajáldában takarító, stb; nincs se érettségije, se szakmája, így csak ilyen 'diák' jellegű melókat csinál) és kapott nettó 100at Pesten ő haverjaival lakott albiban. Természetéből adódóan ezt gyakran is váltogatta: volt olyan, hogy 4-5en 45 nm-en (kettő-három ember per szoba), de mikor éppen jobb paccban volt, akkor is másokkal együtt élve, 3an három szobás panelben egyik külvárosi lakótelepen.

Ők így oldották meg.

S ha nincs öröklakásod, ezt nem is igen lehet máshogy, lévén hogy NINCS külön lakás havi 80 alatt rezsivel, és 100 alatt (rezsivel) is csak eléggé rossz környékeken, eléggé rossz lakásokat szerezhetsz. Szóval ilyenkor vagy összeköltözés albiba másik 2-3-4 emberrel, vagy 'munkás szálló'.

2017. dec. 25. 17:32
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy. Pesti albérletekben az arab olajsejk fia lakik, meg a nyugat-német erasmus tanuló. Félmillión laknak (nem hivatalosan) mindenféle Pest környéki 2*2-es hétvégi házakban, meg sufnikban, egy nullával kevesebbért. Aztán lehet órákat zötyögni a hajnali munkásvonaton. Úgy szokták azt...
2017. dec. 25. 17:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A mai helyzetet nem ismerem, de amikor kezdő programozó voltam tizenéve, 80 ezret kerestem. Nyilván nem lakást béreltem, hisz akkor ételre se jutott volna elég, hanem szobát, néha aprót, néha sok emberrel együtt lakva... S amikor a párommal együtt béreltünk lakrészt, akkor is jobban jöttem ki, mint egyedül tettem volna. Akkor már több pénzünk volt, de nem arra, hogy lakhatásra menjen el a zöme...

Nyilván manapság is vannak lepukkant kis szobák, sőt fél szobák (az első hónapokban szobatársam is volt, iszonyú, de nem találtam könnyen helyet, mindig óriási volt az olcsó helyekre az érdeklődés).

2017. dec. 25. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Kiegészítem, eszembe juttatták a bejárást... Egyszer 3 hónapig Fehérváron laktam ismerősnél (nem bírtam a fél szobát, de hónapokig nem találtam új helyet). A párom pedig később Budapesten lakott és Fehérváron dolgozott sokkal hosszabb időn át. Ez is egy opció, ha van valahol lakhatási lehetőség, ha nem is a legideálisabb (s az utazás azért költséges is, én vonatoztam és bkv-ztam, ami eléggé kikészített, a párom motorral szelte az autópályát, ami feldobta. de nem 100 ezret keresett akkor).
2017. dec. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!