Megtudsz élni, egyedül albérletben, havi nettó 90-95ezerböl?
Vidékről költöztem a párommal Budapestre és közösen albérletezve építettük az életünket több éven át.
Sajnos talált magának mást, emiatt olcsó albérletet kell találnom a jelenlegi helyett, amit egymagam is képes vagyok kifizetni.
A lakótársazni nem nagyon szeretnék, az a végső eshetőség.
Ha vidékre megyek a szülőkhöz lakni, ott meg munka nincsen és oda a megélhetés, az önállóságom.
Érdekelne, hogy vannak-e, akik hasonló összegből megtudják oldani önmaguk ellátását, önmaguk megélhetését.
Spórolós típus vagyok, ahogy cigarettára sem költök és bulikba sem járok, de van autóm, azzal szoktam meglátogatni a szüleimet, tehát azt nem minden nap használom, és olyankor ők fizetik bele a benzint és van egy olcsó mobil Internetem, ezek mellé jönne az albérleti díj + rezsi + kaja.
Nehéz lesz, de vágj bele! Nekem van egy 2 éves lányom, most már csak gyest kapok 25 ezet + valahanyszáz, cs. 12700, gyerektartás 15 ezer. Az albérlet 25 ezer.
Szüleim segitenek néha feltölteni a hűtöt.
38 éves, könyvelő vagyok, de a munkáltatóm megszünt, új munkahelyet még nem találtam. A lányom nem vették fel a bölcsibe...
Apukája meg csak két hetente látogatja, de akkor sem kapunk semmit, mivel küldi a gyerektartás.
40 körül néztem én is és a rezsit olyan 15 - 20 körül írják, ez így már 60. Ruha vásárlást, meg egyebeket nem is tervezek, tudjam kifizetni amit kell és tudjak enni és inni, mosni.
Korábban volt időszak (négy hónap) amikor a páromnak nem volt munkája és az eddigi albérletünk 55+rezsi volt, de valahogy megéltünk akkoriban is egy fizetésből, bár autó akkor nem volt.
Ha vidékre megyek a szüleimhez, akkor meg nem lesz munkám, csak a munkanélküli segély, de akkor albérletet sem kell fizetni. De, úgy meg oda az önállóság.
A fene enné meg, hogy miért nem én találtam magamnak más társat, akkor nem én lennék ebben a szar helyzetben.
Nekem annyiban könnyebb, hogy gyerek nincsen.
Nincsen ismerős aki szóba jöhetne, mint lakótárs. Csak magamra számíthatok.
Meg kell tudnom élni önállóan, ha van társ, ha nincs, ha van szülői támogatás ha nincs, ez mostanra egyértelművé vált a számomra.
Nagyon meg kell húzni a nadrágszíjat és akkor talán kihúzod a következő fizuig, feltéve ha már 25-30 ezer körül találsz albérletet.
Mi 3 gyerekkel élünk albérletben 200.000.-Ft ból havonta :( Gyönyörű házunk van Hollókőn, de ott nincs munkalehetőség és évek óta sikertelenül áruljuk a házat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!