Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire lehet kivitelezhető...

Mennyire lehet kivitelezhető ez az ötlet?

Figyelt kérdés

Röviden:

Lakásvásárlás lenne a hosszú távú tervem, de felmerült bennem egy ötlet. Milenne, ha pl, veszek hitellel 10 millio ft értékben egy lakást, melyet kiadok albérletbe. Az lehetséges hogy a bérlőm azt az összeget fizeti a részemre, amennyi nekem a hitelek törlesztője lenne. Pl havi 50e ft lenne az én törlesztőm a lakásra felvett hitelre és én havi 50e ftért adom ki a lakást, minthe a bérlő fizetné a hitelem. Lehetséges, kivitelezhető? Esetleg ha nem, akkor miért nem?

Köszönöm!

2017. nov. 3. 22:10
1 2
 11/11 Ttibo ***** válasza:

# 6/10!

Nem reklámoznám, hogy feketén adom ki a lakásomat! (Nem kell a mese, 90 ből lejön a törlesztő, és ez mellé még félre is raksz belőle... )

Valamint:

"Én annak nem látom értelmét, hogy valaki albérletben lakik és úgy vesz kiadasra lakást"

- 3 saját tulajdonú ingatlanom van, mégis albérletben élek. Akármelyikbe költöznék is be szimplán ablakon kidobott pénz lenne.

2017. nov. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!