Mitévő legyek most? Tanácstalan vagyok.
Kiköltöztök a drága albérletből, a kauciótok talán fedezi a tartozásotokat, mindketten hazamentek és addig otthon dekkoltok, míg a hitelek le nem mennek.
Közben naponta 100x leírjátok, hogy addig nyújtózunk míg a takarónk ér!
Utána, ha tanultatok belőle, akkor kerestek olyan albérletet, amire futja.
Ha a kártyátokat "valaki lemerítette", arról rendőrségi feljelentést kell tenni, de ha a banknál jelzitek, azok is hivatalból megteszik.
Az ATM-eknél kamera van, a netes vásárlások IP cím alapján lenyomozhatóak.
Amúgy kicsit fura ez a sztori!
A kovalens kötésről hallottak már az iskolában, de az adósság spirál szót ki sem ejtik a suliban... Itt az eredménye!
Az elsőnek pedig igaza van. Kauciótól búcsúzzatok el, és keressetek egy olcsó szobát ahova beköltözhettek.
"Párom tett feljelentést de az sokáig elhúzódhat, a tulajnak meg hétvégéig fizetni kéne itt ez a probléma."
Be is vitte a bankba, és benyújtotta a panaszt, hogy visszaélés történt a kártyaadataival, kéri visszahelyezni a folyószámlájára az összeget? Mert az 2-3 hét alatt lezajlik, a rendőrség pedig majd vagy megtalálja a tettest, vagy nem, lényegtelen. Remélem, le is tiltatta azonnal a kártyáját, és jelszót cserélt a netbankján.
Munkahelyen próbáljatok fizetési előleget kérni, mindketten, az még megoldás lehet. Vagy kérjetek kölcsön barátoktól, rokonoktól, aztán sürgősen keressetek olcsóbb albit, és törlesszétek vissza a kölcsönöket.
Nekem is sántít a sztori egyébként.:-)
A pénz nem szokott rejtéjesen eltünni a bankszámlákról ... Nem lehet, hogy már az alapból sok tartozást hajtotta be a bank?
Amúgy mért vagytok drága albérletben? Mért kell 150 ezer forintos laptop ha nem áltok jól.
Pl.: Ha programozó lennél vagy valaki akinek a munkájához kell a laptop és vissza is fogja keresni az árát vele akkor oké, de nektek rengeteg tartozásotok van ....
Úristen ... Ateista vagyok, de mégis ezt a szót kell használnom :O
Erősen kamu sztorinak hangzik.
Ha én "nemrég" költöztem volna "elég drága" albérletbe, akkor biztosan lenne legalább 3-4-szer annyi pénzem szétdobva, lekötve más számlákon akár hogy gond nélkül kifizessen azt az egy hónapot és nem havonta kellene kispórolnom az árát.
Másrészt szintén gyanús a "megszerezte a kártyája adatait" meg "lemerítette a kártyáját". Ilyen egyszerűen nincs. a mégis akkor szinte azonnal kideríthető ki, mikor vette le a pénzt, hol költötte el azt.
Na meg "hitelt vettünk fel" a drága albérletre...WTF? Nem vesznek fel az emberek hitelt DRÁGA albérletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!