Üdv! Kedden jöttem össze egy lánnyal, és most lesz a szülinapja, de nagyon tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek neki. Még nem ismerem annyira, hogy tudjam mit is szeretne igazából, és hogy őszínte legyek, ő az első barátnőm. Szóval mit adja neki?
Figyelt kérdés
Pár info rólla. Rocker, művészeti osztályba jár. Kb ennyi ami fontos, és tudok. Még kicsit kevés dolgot tudok, viszont szeretnék neki adni valamit. Rockpince kicsit drága nekem. Sajnos nincs túl sok pénzem, és a családom se egy túlpénzes család. Olyan 3000ft maximum. +/- pár száz forint. Légyszi segítsetek! És csak értelmes válaszokat kérlek!2016. okt. 9. 16:25
1/5 anonim válasza:
Nem kell valami nagy ajándék, főleg így hogy, még csak most ismerkedtetek meg. Ha kreatív vagy készíts valamit saját kezűleg. Egy doboz bonbon és egy szál rózsa is megteszi. Ha igazán szeret akkor azt értékeli majd hogy emlékeztél rá nem arra hogy mennyiért vettél neki ajándékot.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval nem kell már most, valami személyesebb ajándék. Csak mert gondolkodtam, hogy mi a fenéhez kezdjek, hisz még alig tudok rólla valamit. Akkor elég valami kis apróság? Köszönöm szépen a valaszodat!
2016. okt. 9. 16:35
3/5 anonim válasza:
Például egy bandás póló is megteszi ajándéknak mondjuk olyat amit szeret.
4/5 anonim válasza:
Elhívhatnád akár randizni is, ha veled töltené esetleg. :)
5/5 anonim válasza:
Hát figyelj, a rossz hír az, hogy rockerből és művészből is annyiféle-fajta van, hogy ennyi erővel azt is mondhattad volna, annyit lehet tudni róla, hogy szőke.
Ezek után a jó hír az, hogy modern fiatalok vagytok, gondolom ismerősöd facebookon, rá tudsz lesni az instagramjára stb. tehát nem nagy művészet kideríteni mit szeret.
Ahogy a többiek mondják, ilyenkor untig elég egy kis apróság is. Viszont, és kérlek ne parázz rá, nem árt, ha van benne valami gondolat is. Pl. az unásig ismert virág + csoki helyett kürtvirág / Vénusz légycsapója + csoki, vagy egy szál rózsa + halloweeni édesség vagy egy marék fekete tulipánhagyma + csoki (én legalább is ezt vennék magamnak, de nem titok, hogy szeretek kertészkedni és szeretem a halloweent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!