Csak én nem tudom megérteni, miért akarnak sokan állattal albérletbe költözni?
"A testvérem több lakást is kiad. De szigorú feltételekkel, például felsőfokú végzettség alatt szóba se áll a jelentkezőkkel. "
A baj az, hogy a felsőfokú végzettség nem nyújt garanciát az alapfokú intelligenciára.
Az a baj, hogy az intelligenciának köze nincs a rendszeretéshez és igényességhez. Egy 8 osztályt végzett félanalfabéta anyuka is lehet nagyon igényes, pedáns a környezetére.
Én kutatóintézetben dolgozom, messze a legmagasabb az egy főre jutó tudományos fokozatok és IQ pontok száma (tényleg nagyon intelligens, szakmájukat magas szinten űző emberekről van szó), mégis diktatórikus szabályokkal lehet rendet és tisztaságot tartani a közös irodákban, mosdókban vagy a konyhában...
#21 19-es szándékosan trollkodásból írt, mert elképzelni sem tudom, hogy valaki komolyan gondolja, mindenki az iskolapadból a saját lakásba ül át... Esetleg parlamenti képviselő, náluk szokás a 20-22 éves gyerekeikkel már több tízmilliós közbeszerzéseket nyeretni érettségi után.
Hát én inkább adnám ki kutyásnak mint gyerekesnek (hú már hullanak is kövek) mert egy kutyát elég gyorsan meg lehet tanítani hogy jól viselkedjen, alattunk anno élt egy boxer, évek alatt egyszer sem hallottam ugatni, nagyon jól nevelt kutya volt, szobatiszta míg fölöttünk egy kislány lakott aki napi 8 órát dörömbölt és visítozott 3 éven át, csodálatos este 10-kor hallgatni ahogy anyuci üvöltözik hogy takarodjon aludni.....
Mit csináljon egy kutyás, tegye ki az utcára? Minden facebook posztnál ahol albérletbe költözés miatt keresnek új gazdát az állatnak a fejükhez van vágva hogy rohadt szemét senkik, oldják meg, de oda ne merjék adni másnak a kutyát és így tulajdonképpen az állattartó két tűz közé szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!