Miskolc Vászonfehérítő környék mennyire vészes?
Figyelt kérdés
Most költöznénk oda a párommal,sok jót nem olvastam erről a környékről,tehát inkább a közelébe szeretnénk,a munkánkból adódóan...Milyen utcák vannak a közelében,ami normális?Esetleg erről a környékről vélemény?Csak régebbi hozzászólásokat találtam az oldalon,hátha változott azóta valamit a helyzet...:(2017. okt. 1. 17:58
1/2 nitro1 válasza:
Én 35 évig a Vászonfehérítőn laktam. Rossz környéknek egyáltalán nem mondanám, persze minden relatív, vannak sokkal jobbak és sokkal rosszabbak is, de ez nagyon keményen meglátszik az ingatlanárakon is. Nagy pozitívum, hogy szinte minden szükséges intézmény megtalálható a közelben, szinte a város geometriai középpontjában van, innen a város bármely pontjára bármelyik napszakban el lehet jutni autóval legfeljebb fél óra alatt. Tömegközlekedéssel sem vészes, a belvárosba lehet érni 10-15 perc alatt, napszaktól függően. Aki viszont nem akar panelházban lakni, annak nem ajánlom, mert más nem nagyon van errefelé. Illetve van, a Szinva túlpartján, de ott már nagyot esik a közbiztonság szintje. Sajnos ezen közelség miatt sok a kukázó járat, és ez ront valamit az összképen. Nem belváros, tehát (még) ingyenes a parkolás, ha találsz helyet. Van elegendő zöld terület. Mi rosszat hallottál a környékről?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Elég volt csak itt gyk-n olvasgatni,sokan az írták,hogy még nappal se mennének be oda,és hogy Miskolc legrosszabb környéke...
2017. okt. 16. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!