Szegediek mit gondoltok erről a környékről?
Anna kúton találtam egy albérletet és ismerősömmel költöznék oda, a hirdetésben az volt, hogy a ház szép, de inkább a környéket kell megfizetni nem a lakást.. most akkor ez egy ilyen szuper környék lenne? :D
Tényleg érdekel és nem tudom bejárni mennyire egyszerű.. a jugyu kar az elsődleges hely ahova járnunk kell.:D
Belváros, olyan járat, ami nem áll meg tíz percen belül tőletek, nincs, bármilyen tömegközlekedési eszköz egymás hegyén-hátán csúcsidőben, 20-as járat a jugyu előtt tesz le, villamos pár percnyire.
Hogy betörés-ügyileg mennyire biztos a környék, nem tudom, de rendőrség két percnyire, csöves meg, mivel belvárosról van szó, rengeteg.
Szegeden nem igazán van rossz környék, egyedül Móravárosba nem mennék, meg egyetemistaként nem szívesen laknék külső, családi házas területeken (Tápé, Újpetőfitelep, ...), de ennyi.
Az Anna-kút a belvárosban van, nagyon szívesen laknék arrafelé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!