Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A XI keruletben talaltam egy...

A XI keruletben talaltam egy jonak kinezo lakast a Fehervari uton nem vagyok budapesti ezert a a javaslataitakat kerem hogy milyen kornyek?

Figyelt kérdés
az altalanossagban minden erdekel kozbisztonsag milyen emeberek vannak ott kozlekeds stb, kerlek ne kerteljet realis kepet szeretnek kapni

#egyetimsta
2017. szept. 7. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a pályaudvartól két háznyira lakom, panelben, ötvenes nőként, egyedül is közlekedem, este is, mondjuk éjszaka nem szoktam, akkor alszunk. Nem hiszem, hogy egy egyetemistának itt több félnivalója lenne, mint bárhol a városban.
2017. szept. 8. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, közlekedés szuper, emiatt kissé zajos lehet, én 12 évet éltem ott, szerettem.
2017. szept. 8. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:

A párom lakott egy utcával beljebb a Fehérváritól, Újbuda központtól nem messze. Nekem az agyamra ment a villamos zaja, nem tudtam tőle aludni. Az állandó morajlás annyira nem is zavaró számomra (főút forgalma), de a villamost nem tudtam megszokni, pedig aki ott él, az kénytelen lesz.

Maga a környék egyébként szerintem jó, sok a fiatal az egyetemek közelsége miatt.

A Kelenföldi pályaudvar környékét én kifejezetten szeretem. Szerintem nincs ott semmi gáz. Annyi alkesszal, csövessel, amennyivel ott, bárhol máshol is lehet találkozni.

2017. szept. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!