A XI keruletben talaltam egy jonak kinezo lakast a Fehervari uton nem vagyok budapesti ezert a a javaslataitakat kerem hogy milyen kornyek?
Zajos, büdös, forgalmas.
A közbiztonság?
Semmi extrát nem lehet róla mondani, amit egy nagyvárosi főútvonalról nem lehet elmondani.
Bűncselekmény áldozatává válni, vagy nem válni, egyéni szerencse kérdése, de egyébként nem rossz környék.
Meg nem tudom melyik resze csak erdeklodtem
Hallottam hogy a palyaudvar kornyeke elege zulott s nem tudom hogy ide is kier e
Ha olyan helyet keresel Budapesten, ahol semmi, soha nem történt és nem is fog, akkor olyat legfeljebb a Rózsadombon találsz a lezárt és őrzött utcákban, 1 milliárdért.
A Fehérvári úttal semmi probléma, ahhoz viszonyítva, hogy egyes kerületek mennyire fertőzöttek minden szempontból.
A nagyvárosi élet a világon mindenütt más, mint a vidéki, legyen az kisváros, vagy falu.
Nem kell ennyire félni Budapesttől, mert bár nem tudom hol élsz, de a közbiztonság semmivel nem rosszabb mint a megyeszékhelyeteken, ezt látatlanban mondom.
Nem rossz környék, csak persze zajos a nagy forgalom miatt. De Bp-en a mellékutcákba is behallatszik a zaj és vasút is van stb. stb. Szóval a zaj Bp-en szinte kikerülhetetlen.
Viszont a közlekedés remek! Villamos megy végig rajta, amin közvetlenül el lehet jutni Buda északi részére vagy át Pestre a Szabadság hídon.
Jó a közbiztonság, normális emberek élnek arrafelé. Természetesen egy hatalmas társasházban bárhol kifoghat az ember néhány rossz szomszédot.
Belső részén többemeletes téglaházak vannak, külső részén tízemeletes panelok. Van egy uszoda is a külső része közelében. Minden részén jó a bolt-ellátottság. Budapesti viszonylatban nincs sok kosz és szemét a járdákon, zöldterületeken, szóval abszolút élhető környék. A Kelenföldi pályaudvaron tántorgó részegek, kéregetők messze vannak, azok hatása nem ér el oda.
XI a város legjobb kerülete. közbiztonságilag is. alig van cigó.
a fehérvári út hosszú, de nem tudnék gáz részét mondani. a villamos miatt zajos lehet
a pályaudvar mellett van egy romos ház, meg a csója utca (villamosgarázs) környéke kicsit csücskös.
de amugy a pályauvar környéke sem gáz. az őrmezői oldal meg kifejezetten gondozott, nyugis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!