Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tulajként szóvá tennéd ezt az...

Tulajként szóvá tennéd ezt az albérlőnek kiköltözéskor?

Figyelt kérdés
Elromlott a redőnyhúzó,így nem lehet leengedni a redőnyt. Amit viszont kéne, mert pont a tűző nap és a hőség miatt van feltéve.
2017. jún. 5. 08:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy redonyhuzohoz nem kell atomfizikusnak lenni, ha csak nem valami hiperszuper elektromos, beszelo, intelligens redonyhuzod van... az egeszet ki lehet cserelni nagyon max 3 ezer forintbol. Nem egy bonyolult szerkezet, csak az nem tudja megcsinalni, aki nem is akarja. 5 percbe se telik. Ne legyel mar szarrago. Nalunk is birt 10 evet, aztan egyszercsak tonkremet, onnanstol kezdve lehetett cserelni fel-1 evente, egyszeruen ezek a maiak silany minoseguek, nem birjak sokaig.
2017. jún. 23. 14:41
 12/12 anonim válasza:

Te jo ej, ne legyel mar ennyire sz@rrago tulajdonoskent... A berlo fizet egy csomo penzt a hasznalatert (ebben benne van az amortizacio is!) es rendeltetesszeru hasznalat mellett is tonkremennek dolgok.

A lakasban amit bereltem 4 evig, non-stop volt valami a redonnyel, mivel egy rossz minosegut tettek fel. Nem cibaltam vagy rangattam, finoman huzigaltam es megis elszakadt a huzoka. Ez ilyen.

Nyilvan ha valaki direkt kiveri az ablakot vagy leveri a TV-t, az mas teszta, akkor a berlo feladata ezt megteriteni, de ez vsz. nem az a kategoria.

2022. jún. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!