A bérlőm azt mondja, hogy nem költözik ki, mert "nem tud". Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2 hónapig normálisan fizette a díjat, ezek után kezdett apadni a fizetés, most fél éve van már itt, és ha a pénzt kérem csak a vállát vonogatja, hogy őt kirúgták a munkahelyről. Legutóbb több üzenetet is hagytam neki, hogy pakoljon össze és 1 hét múlva ha megyek már ne lássam, de csak ott volt még amikor beléptem az ajtón. Szerződést nem írtunk sajnos, mert azt hittem becsületes lesz. Mit lehet ilyenkor csinálni? Törvényesen, vagy fű alatt?2017. máj. 19. 19:02
12/14 anonim válasza:
Ez de komoly. Ez nem komoly. Ugye? Csak viccelsz. Írd, hogy csak viccelsz.
13/14 anonim válasza:
Akkor te tulajdonképp pénzért szexelsz.
14/14 anonim válasza:
Na igen, van az a hulyeseg es eset, amikor nem fogom sajnálni, hogy kisajatitják a lakásod, aztán majd jarhatsz birosagra, ahol kinevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!