A bérlőm azt mondja, hogy nem költözik ki, mert "nem tud". Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2 hónapig normálisan fizette a díjat, ezek után kezdett apadni a fizetés, most fél éve van már itt, és ha a pénzt kérem csak a vállát vonogatja, hogy őt kirúgták a munkahelyről. Legutóbb több üzenetet is hagytam neki, hogy pakoljon össze és 1 hét múlva ha megyek már ne lássam, de csak ott volt még amikor beléptem az ajtón. Szerződést nem írtunk sajnos, mert azt hittem becsületes lesz. Mit lehet ilyenkor csinálni? Törvényesen, vagy fű alatt?2017. máj. 19. 19:02
1/14 anonim válasza:
Ha nincs szerződés, akkor zárat cserélsz, kipakolod a cuccait. Nem tudja bizonyítani, hogy ő albérletben lakott ott. Azt mondod, hogy csak megengedted neki, hogy ott lakjon pár hónapig baráti szeretetből.
2/14 anonim válasza:
Én is úgy kivágnám, aztán azt mondana amit akar.
3/14 anonim válasza:
Szia!
Viszel egy az ajtóba való zárat. Írsz egy nyilatkozat című dokumentet amiben szerepelteted az ingatlan címét,te mint tulajdonos adataidat illetve hogy "aláírásunkkal igazoljuk hogy az ingatlanba csak az ajtózár csere okán történt belépés. Szólsz kettő szomszédnak,együttesen bementek a lakásba,a lakásban,nem nyúlsz semmihez csak kicseréled a zárat. A papíron
A két tanú aláírásával igazolja hogy nem történt semmi más csak zárat cseréltél.
4/14 anonim válasza:
Nincs papír? Az nagyon jó, kib@$zni mint macskát $z@rni. Mi vagy te jótékonysági intézmény? A rezsijét is te fizeted?
5/14 anonim válasza:
Legbiztosabb, ha ket-harom nagydarab baratot megkersz, hogy par ezer forintért, sorert, akarmiert kiserjenek el, es pakoljatok ki az osszes cuccat az ajto ele+zarcsere. Ha mindene kint van, es ki is van zarva, szerzodes nelkul pattoghat akarkinek. Ne hagyd magad!
6/14 Fatal_3rror_ válasza:
Ha nincs papír, akkor odamész pár ismerőssel, és simán kipakolod cuccostul, mindenestül.
8/14 A kérdező kommentje:
lefeküdtem vele végül :))
2017. máj. 26. 12:06
10/14 A kérdező kommentje:
Eléggé összemelegedtünk, amikor legutóbb felelősségre vontam elmondta a fél életét és hát nagyon megsajnáltam és együtt éreztem vele. Utána egyre többet beszéltünk és egyszer megtörtént a dolog. Kapott haladékot a fennálló tartozása rendezésére, de most már ingyen lakhat nálam, mivel a pasim.
2017. máj. 26. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!