Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tud nekem keresztbe...

Hogyan tud nekem keresztbe tenni az alberlom?

Figyelt kérdés
Kiadtam a lakasom egyik szobajat . apehnal nem jelentettem , szerzodesunk van , tehat tudja bizonyitani h ott lakik mint alberlo . most kiaakarom tenni , de fenyeget a rendorseggel , es az apehhal . mit arthat ellenem ??
2017. jan. 31. 19:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Rossz helyre irtam , bocsanat , csak mar nagyon ideges vagyok .
2017. jan. 31. 19:08
 2/17 anonim válasza:
90%
Mennyi időre van szerződésed vele? Elég rosz kategoriába tetted, itt nem kapsz hozzáértő válaszokat
2017. jan. 31. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Rendőrséggel hiába fenyeget, ebben nincs semmi bűncselekmény.

Az adóhatóságnál lehet necces, de még mindig jobban megéri önrevíziót kérni és utólag befizetned a bérleti díj (ha jól emlékszem) 20%-át, mint engedni a zsarolásnak.

2017. jan. 31. 19:09
 4/17 A kérdező kommentje:
mert kertem hogy menjen el , es azt mondta egyelore nem tud. mondtam h akkor a megbeszelt idopontig ha nem tavozik , kirakon az utcara . ekkor mondta h akkor rendort hiv. a szerzodesben azt foglaltuk , hogy felmondhatunk mind a ketten barmikor.
2017. jan. 31. 19:17
 5/17 anonim válasza:
90%
Miért akarod kitenni?
2017. jan. 31. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

Felmondani 3 hónapra lehet, írásban.

Igen, az APEH-ot rád hívhatja.

2017. jan. 31. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

Kérdezd meg, milyen indokkal hív rendőrt.

Nem tudom, mióta van nálad, de ha például 2016 folyamán, akkor a következő adóbevallásodban simán tudod legalizálni a helyzetet és befizetni utána az adót. Neki ehhez semmi köze!

2017. jan. 31. 19:24
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

" h akkor a megbeszelt idopontig ha nem tavozik , kirakon az utcara . ekkor mondta h akkor rendort hiv. a "

Az a helyzet, hogy ha a felmondási idő lejár és nem akar költözni, nem teheted te magad ki, csak ha bírósági végzés van, ami több hónapig is elhúzódik. Ha kiakarod dobni, hívhat rendőrt.

Olvass utána, kérdezd meg ügyvédtől, ez a valóság és a törvények.

Ezt el lehet kerülni, ha a szerződést közjegyző előtt írtátok volna, akkor nem kell bírósági végzés a kidobásához. Csak ugye erre sajnálják a pénzt a tulajok, pedig megéri nagyon.

2017. jan. 31. 19:25
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
ki kell lakoltatni jogi bürokratikus hosszú módon(gondolom közjegyző nem járt el az ügyetekben)....azt nem teheted hogy megfogod és kipenderíted sem azt hogy lecseréled a zárat mert birtokon belül van, az is mellékes ha időközben felmondod a szerződést...kockázatos vállalkozás a bérbeadás
2017. jan. 31. 19:25
 10/17 anonim válasza:
100%
Meg kell probálni normálisan rendezni a dolgot.
2017. jan. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!