Budapest albérlet 60+rezsi?
Én 50+rezsiért bérlek, de ismerőstől. A párom 60+rezsiért, de idős házaspártól, akik nem rendelkeznek internettel, így valószínű lemaradtak egy kicsit az árakkal hál'istennek. :D
Nagy ritkán ki lehet fogni, de már abszolút nem ez a jellemző sajnos. Inkább a duplája. Ennyiért jó ha szobát sikerül kivenni.
Ha úgy alakul, akkor esetleg ismerősnél lehet próbálkozni. Az én ismerősöm pl. hosszútávra szerette volna kiadni a lakását és bevállalta, hogy inkább csak mondhatni a mai világban már "jelképes" áron adja ki, de legalább tudja, hogy megbízható ember lakik benne, aki nem teszi tönkre a lakását. Ha azt nézzük egy tulajdonosnak, aki nem megélhetési céllal adja ki a lakását, már az is nagy segítség, ha annak a járulékos költségeit nem kell fizetnie hónapról hónapra. Mi így pont kapóra jöttünk egymásnak. Ő megszabadult egy brutál igénytelen bérlőtől, kiadta a lakását nekem, én rendbe szedtem és rendben is tartom, fizetek rendesen, cserébe ő nem kér sokat. Mindenki nyert! :D
Én azt mondom, érdemes nem magánkézben lévő lakásokat is keresni. Én itt Pesten a József Attila lakótelepen vagyok. A lakás a lakásszövetkezeté. 1+2fél szobás, konyhás, sütő alapból volt. Minden mérőórás, de általányt fizetünk.
Bérleti díj 60,000
Rezsi (fix) 30,000
Közös költ. nincs
Szóval havonta fix 90-et fizetünk egy 54m^2-es 1+2fél szobás, konyhás, szép fürdőszobás, előszobás, nagy erkélyes, magasföldszinti, metrómegállóval szembeni lakásért.
Szerintem más is tud ilyet találni! ;)
Tud, de nem ez a jellemző. Ritka, ha manapság kiadnak ennyiért egy NORMÁLIS lakást. Pl. ismerősöknek ez úgy sikerült, hogy más helyére költöztek (ismerték egymást, így szervezték be az előző lakók maguk helyett az újat). A tulaj (aki szintén egy cég), azzal honorálja, hogy nem kell lakókat keresnie, hogy igazán nem emel a bérleti díjon.
Nagyon nagyon ritka és hatalmas mázli kell ahhoz, hogy valaki hirdetés alapján ilyen kedvező albit találjon sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!