Ne lehet kutyát tartani az albérletben, de én tartok. Mi lehet ennek a kozetkezmenye ha lebukok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 23:39
1/16 anonim válasza:
Harom lehetoseg van:
1. Nem buksz le
2. Kilakoltatnak
3. Megegyezel a tulajjal (pl plusz dij, alkudozol amig lehet)
2/16 anonim válasza:
Attól függ a szerződésben mi van. Legvalószínűbb az, hogy nincs megemlítve a szerződésben csak szóban egyeztettek meg így, amint a bérbe adó tudomást szerez a kutyáról felmondja a szerződést, kezdődik a meghatározott x nap, majd szépen kikoltozol.
3/16 anonim válasza:
Én azonnal szerződéstbontanák a bérbeadód helyében. Miért nem beszélted meg vele?
4/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kis putris lakások ahova lehrt vinni 120-130 ezrek, de egy normális ahova nem az meg 90-100
2016. dec. 5. 08:12
5/16 anonim válasza:
A kutya nagyon amortizálja a lakást, én sem engedném. Majd a sajátodban tarthatsz, amíg másra vagy utalva, hozzá kell alkalmazkodnod.
6/16 A kérdező kommentje:
Kutyámat meg rakjam az utcára?!
2016. dec. 5. 09:43
8/16 anonim válasza:
El kell altatni. Vagy jó messzire elviszed, kirakod, úgyse talál vissza.
9/16 A kérdező kommentje:
Téged Szívesen elviszlek jó messzire
2016. dec. 5. 10:58
10/16 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok, de kedves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!