Van valakinek ötlete, mi lehet ez?
fél éve vagyok az albérletben, minden teljesen jó volt, viszont érzékeltem egy furcsa leírhatatlan tömény szagot az ágyam mellett. A konnektorra gyanakodtam, hívtam villanyzerelőt, és semmi baja. Az ágyamat el kellett húzni, mert kezdett elviselhetetlen lenni, és kissé felerősödött. Máskülönbrn van egy hatalmas lyuk a falban, ahol a téglát is látni és a másik oldalon épp a fürdőszoba van, így arra gyanakodtam, hogy penész lehet. Hívtunk vízszerelőt, és nincs csőtörés, szóval a penész is kizárva. Most már valóban nem tudom, mi lehet. Úgy érzem, egyre erősebb, és füstszagú. Amikor itt volt a vízszerelő valami meleget érzékelt a falban a gázmérő mellett, és azt mondta, fura, hogy ott meleg van, mert nem kellene.
Csak annyira jöttem rá, hogy abból a lyukból szivárog.
Van valakinek valamilyen ötlete, mi lehet ez a szag?
"Amikor itt volt a vízszerelő valami meleget érzékelt a falban a gázmérő mellett, és azt mondta, fura, hogy ott meleg van, mert nem kellene. "
Akkor olyan szerelőt hívjál, ahol ez a meleg van, gázóra mellett érezte? Gázmérő, gázóra? Akkor gázszerelőt hívjál.
A szerelők mondtak valamit a szagról, érezték? Tudod milyen a gázszag, ugye? Azt el tudod dönteni, hogy nem az?
Az én ötleteim a következők: csatornaszag, (írtál valami lyukról a fürdőszoba felé. Nálam a negyediken van csatornaszag, mióta egy tehetségtelen béna banda kicserélte a szennyvízcsövet az egész házban, boldog ember vagyok).
Milyen ház? Panel, tégla, stb. Esetleg a villanyvezeték csinál valamit a falban? Villanyszerelő volt? Ja, volt. A meleg helyet látta?
Hát következőnek a gázszerelőt javaslom, vagy valami ezermestert, akinek sok ötlete van. Sorry.
Ja, várj, akkor csak abból a lyukból jön, ami a fürdőszobába vezet? Akkor maradjunk a csatornaszagnál. Mit szólsz?
Én már nem tudom. A gázszag (ha szén-monoxid), akkor azt nem érezni. Viszont arra kelek, hogy köhögök, fáj és csíp a torkom. Ha nem tartózkodom ott, akkor semmi bajom.
Még arra gondoltam, hogy hívom a házmester, hátha tud valamit. A legcélszerűbb, hogy elköltözöm, mert már úgyis készültem korábban, de januárig az még kva sok idő.
Mostani árakkal baromira nem egyszerű elcuccolni máshová, de már keresek új lakást.
A hely rohadt jó, a körülmények is azok voltak, és a lyukból sem jött eddig szag, + a szekrénnyel eltakartam.
Ez csak most lett elviselhetetlen. :( Nem tudom, mi lehet az.
Mi?? Ez komoly? Elpatkoltak? Most kicsit megijesztettél, mert nekem is ilyen tüneteim vannak, de nem akarok bebeszélni semmit sem...
Egyébként 4 órákat alszom, másnap zombie vagyok, mert minél kevesebb időt próbálok ott tölteni, szóval, csak aludni járok be. Viszont félelmetes, mert december közepéig ott kell lennem.
Ja, én is füstgázra gondoltam, a kérdést olvasva. Nálam a téglakémény szoba felőli oldalán keresztül átszivárgott a füst.
Nálad a szoba mellett közvetlenül a fürdőszoba van, nem lehet ott egy akármilyen kémény? Vagy szellőző, amibe bele van kötve a gáztűzhelyek elszívója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!