Miért írja sok albérletkereső, h jól főz? Főzni kell a lakótársakra?
Igen, az albérletkeresőkről van szó
Van ahol a tulaj is ír ilyesmit, de hát oda tuti nem.jelentkeznék
Amúgy megfigyeltem, inkabb a fiatalabb, 20 ev koruli egyetemistak irjak ezt, gondolom ok meg nem tudjak h ez nem szokas. Korombeli, 25 feletti dolgozo emberektol meg nem.lattam.ilyet.
Sajat tapasztalatbol mondom, hogy tobb fele lakotarsi viszony letezik.
Laktam egyutt olyanokkal, akikkel egyszeru lakotarsak voltunk, koszontunk egymasnak, esetleg valtottunk 2-3 mondatot, de semmi kozos programunk nem volt. Veluk nyilvan nem is foztem kozosen, 3 kenyer volt az asztalon, 3 ketchup, 3 mustar, 3 majonez, stb. a hutoben.
De olyannal is laktam egyutt, akivel jo baratok lettunk. Egyik heten o ment haza es otthonrol hozott ennivalot, masik heten en. Ha kozosen vasaroltunk valamit, elosztottuk az osszeget, de olyan is sokszor volt, hogy egyik alkalommal o vett kenyeret, masik alkalommal en.
Mondod, hogy a kajacsinalas ido es penz. Idoben szinte lenyegtelen, hogy 3 adag adag spagettit fozol meg 1 szemelyre, vagy 6 adagot 2 szemelyre. Vagy akar vehetnem a rantottat, csirkemellett, rizst vagy barmilyen levest. Lehet hogy idoben ha par perccel is, de tovabb tart, viszont kovetkezo alkalommal, talan pont akkor, amikor semmi idod nem lenne ilyesmire, a masik fog neked fozni.
Vagy vegyek egy egyszeru kajat: szalmakrumpli csirkemellel. Tobb idobe kerul ha egyedul megpucolod a krumplit, felvagod, majd odateszed sulni es utana elkezded a csirkemellett megtisztitani, felvagni, befuszerezni es sutni, mintha ketten pucolnak a krumplit, a harmadik vagja fel es mar teszi is oda.
Ha te megkinalsz valakit, akkor az altalaban azt jelenti, hogy kovetkezo alkalommal o fog megkinalni teged. Ha valamit meg vesztek es nem otthonrol hoztok, annak az arat akar honap vegen, akar azonnal el lehet osztani.
Egyebkent sokszor en is ruhellek fozni, egy csomo kidobott ido csak azert, hogy ne legyek ehes. Viszont ha tobben vagyunk, kozben jokat lehet szorakozni, igy azt a fel orat maris nem a kidobott ido, hanem a szorakozas kategoriaba rakom bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!