Kivennétek valamelyik albérletet, vagy inkább keressek tovább? Bp, lent
1. 75 ezer forint rezsistől, egy másik lakótárs rajtam kívül, belváros (pesti rész),jól berendezett szoba, mindennel felszerelt, csak a személyes cuccaim kellene vinni. Fél évre kiadó.
2. 50 ezer forint szintén rezsistől, szintén egy másik lakótárs rajtam kívül, kelenföldi rész, de a szobában csak egy íróasztal van, semmi más
Decembertől kellene az albérlet, vidékről költözöm, elég messziről, most a jövő hét közepéig leszek fent Budapesten, addig jó lenne valamit találni. Ez a kettő az, ahol egyáltalán visszaírtak, és meg is nézhettem. Kaució az elsőnél két havi, a másiknál egy.
Én 2.-at választanám.
Egyrészt utálom, ha mások bútoraival van tele a szobám, undorítónak tartom a bútorozott albérletet, másrészt olcsóbb is.
Szintén a másodikat.
A szekrény (ruháknak) ma már simán megoldható fémvázas szekrénnyel, könnyebb szállítani, sokkal olcsóbb a hagyományosnál. Az ágyra költeni kell, nincs mese, de ez is olcsóbban megúszható, mert később eladható használtként, ha nem kell már, és erre a célra nem kell a legdrágább mindentudó csodakanapé.
Amúgy az albérletek környékéről gőzöm sincs, azt te tudod, megfelelnek-e.
Hidd el, gyorsan belakod az albérletet, nem lesz ezzel gond.
köszi :) igaz, legalább egy ágyam legyen jó, a többi részletkérdés, végülis van két szobainasom, meg max veszek még egy komódot, oszt' jóvan :)
na, hát lejeztem, h mindenképp kivenném, már csak az kell h engem válasszanak.
A bútortémához még annyit, hogy vaterán rohadt olcsón kapni használt bútort, maximum lecsiszolod és átfested, vagy pl. régi ocsmány szockófotel esetén leteríted és máris normálisan néz ki :)
Az IKEA-ban is vannak alapdarabok nagyon olcsón.
Pl. pár ötlet régi bútor átalakításra vagy ötletes felhasználásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!