Budapesten reális lehet egyedül 60 ezer Ft-ból albit fenntartani?
Figyelt kérdés
Ebben benne lenne a rezsi is.
Egyetemistaként bérelnék valami kisebb lakást, garzont. Egyedül.
Nem kell, hogy városközpontban legyen, de azért ne is Gödöllőn.
2016. okt. 7. 16:46
11/11 anonim válasza:
7-es, bizony, hogy kijön, én vagyok a közös képviselő, én szedem be minden hónapban. Ki lehet hozni egy ház működését ennyiből, írom, hogy hogyan. Nem fizetünk takarításért, gondnokért, minden lakónak takarítania és havat lapátolnia kell két havonta egyszer (havat nyilván csak akkor, ha van). A háznak nincs biztosítása, minden lakásnak külön van, kár esetén az fedez. Nem tartunk fent bankszámlát, ami éves szinten 50-60 ezer megspórolás (mindjárt jön majd valaki, aki azt fogja írni, hogy nem kerül ennyibe egy bankszámla, igen, a magán számla nem is, de a társasházi igen). A pénzt tehát készpénzben szedem be. Ha elromlik valami, akkor próbáljuk házon belül megoldani, csak végső esetben hívunk szakembert. Most fogom írni a leghihetetlenebbet, nem csak, hogy működik ennyi pénzből a társasház, még félre is tudunk rakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!