Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most költöztem albérletetbe...

Most költöztem albérletetbe nincs benne víz leverték s vízorát de minden ki van alakítva csak az órát vették le mennyibe kerül a ha vissza rakják?

Figyelt kérdés
Most költöztem albérletetbe nincs benne víz leverték s vízorát de minden ki van alakítva csak az órát vették le mennyibe kerül a ha vissza rakják?
2016. szept. 27. 05:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag már kb. 30-35 ezer Ft-ba kerül a vissza-rakás.

De csak azok után, ha a korábbi tartozást kifizeted a szolgáltatónak. Az pedig lehet akármennyi is!

Hogy lehet kivenni egy olyan albérletet, ahol nincs fenn a vízóra??? A tulajnak is tudnia kellett, hogy tartozás miatt szedték le az órát, miért nem rendezte a számlát eddig?

Követeld tőle vissza a pénzedet, és húzzál onnét amilyen gyorsan csak tudsz!

Gondolj bele, se egy korty vizet nem tudsz inni, sem egy ébredés utáni nagy dolgot elvégezni nem tudsz úgy, hogy akár vödörből is leönthetnéd, ott fog neked szagosodni.

A tisztálkodás, mosás, főzés, bármi máshoz is lenne szükséged vízre, és sehol semmi.

2016. szept. 27. 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy afenébe lehetett kivenni egy olyan albérletet amiben nincs viz? hogy a fenébe lehet kiadni egy olyan albérletet, amiben nincs viz??
2016. szept. 28. 04:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért tudja kiadni, mert vannak ilyen balekok, akik kiveszik még így is.

Nem csak a bérlők között vannak csalók, akik hátrahagyva a rengeteg tartozást, egyszerűen felszívódnak.

A bérbeadók sem angyalok ám.

2016. szept. 28. 07:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Házi vízmű van benne csak rendes víz nélkül nincs
2016. szept. 30. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!