Most költözök fel Pestre, először fogok egyedül élni. Jó tanácsok?
"Szóval a Kádár rendszer közbiztonságáról ne hazudozz ilyen látványosan, mert akadnak öregecskedő internetezők is itt. Éveken keresztül nem ért atrocitás, sem engem, sem a barátnőimet, csak hogy érthető legyen" Te meg ne vádaskodj!!! Hogy téged meg a barátnőidet nem ért atrocitás, attól még huszas igazat mondhat. Volt bűnözés csak legfeljebb letiltották a híreket. Ugye Csernobilt is meddig titkolták akkor képzelheted, hogy mennyire mondták be a hírekbe ha valami kis "piti atrocitás" történt.
Egyébként fülest ne használj kérdező mert akkor nem figyelsz a környezetedre és ez veszélyes. Sok hülyét ütöttek már el vagy raboltak ki mert éppen a rádiózott.
"Éppen tegnap jártam arra és láttam, hogy még állnak a terméskővel burkolt eredeti pénztárfülkék. Ezekkel kapcsolatos volt az ún Népstadion-galeri története a hatvanas években. Fiatal fiúk a Keleti pályaudvaron megismerkedtek vidéki lányokkal, akiket elcsaltak az akkor még teljesen kihalt Dózsa útra, ahol valamennyien bemásztak a pöttöm ablakon és mindannyian közeli kapcsolatba kerültek a lányokkal..".
Jó tanácsok.:
Gyakoriak a betörések, főleg a besurranó tolvajok, de az ablakbenyomás, ablakbetörés is. Mindenképpen olyan helyre menj, ahol van rács az ablakokon/ajtókon és jól zárható a szobád, ill. a bejárati ajtó!
Az értékeidet a szobádban sohase hagyd elöl, hanem tedd a szekrénybe, ágyba, stb. (esetleg zárd a szekrénybe)!
Ennek két oka van, a besurranó tolvaj általában azt viszi, ami elöl van és nem bíbelődik keresgéléssel. A másik, ha pl. be lehet látni, akkor nem szolgál indítékul az értéktárgy látványa.
Amit nagyon lopnak.: digitális fényképezőgép, kamera, plazma TV, laptop, plamtop, ékszer, gyógyszer stb...
Akár a bizsu ékszer is lehet figyelemfelkeltő egy tolvajnak, de az elöl hagyott gyógyszerek is (sok a függő)! Ugyanígy biciklit, kismotort, nagymotort, autót visznek a házad elöl is... Kulcsot sokszor a szervizben másolják le és a házad elől viszik el a kocsidat...
Ezért pl. bringát ajánlott bevinni valahova és elzárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!