Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ezt turnom kell mint berbeado?

Ezt turnom kell mint berbeado?

Figyelt kérdés
Felbontottam a berleti szerzodest a fickoval, aki nek kiadtam az ingatlanom, szeptember elsejere el kell hagynia a lakast.Viszont, ez a masodik napja, hogy az alberlo baratnojenek a fiu testvere es egy masik ismeretlen csavo alszik ott, elotte is ott voltak veluk, de en nem nekik adtam ki a lakast..
2016. aug. 25. 20:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Felhivtam meg aznap este, megkerdeztem bekoltozott-e mar az uj alberletebe.. Azt mondta igen, erre rakerdeztem, hogy ezek miert alszanak itt ket napja? Erre jott az ossze-vissza duma, hogy az osszes butorja meg az udvaron van, nem tudtak bevinni stb.. Mondtam neki, hogy ez nem tul szep dolog tole, hogy egy harmadik, es negyedik szemely tartozkodik a lakasomban, akik szamomra ismeretlenek, ha elore szolt volna akkor meg nagy nehezen, de elturnem erre a hatralevo hetre. Fogalmam sincs mi lesz vele a vegen, takaritani valoszinuleg nem fog, elore megmondtam neki, hogy akkor hagyjon 5.000 Ft-ot, hogy egy takaritonovel elvegeztessem a dolgot, hiszen o se piszokba lepett be. A szerzodesbe foglalt festest se fogja vallalni nagy valoszinuseggel. Eleg nagy tusko, de a hatramaradt dolgait, elzarom, ha ez lesz a vege. Pereskedesbe nem akarok belekezdeni, ilyen pitianer dolog miatt.

2016. aug. 28. 00:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tartozik már szerzodest szegett ha a szerzodesben benne van hogy minden honap x.-én fizetni KELL. Az, hogy ki mimlkor alszik ott már masodlagos probléma. Oda kell menni, hogy most fizessen vagy mehet a világba....és rendőrt hivsz ha nem érti.
2016. aug. 31. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja es ahol mi laktunk (XVI.) egy fszt.-i lakást kiadtak egy kisebbsegi csaladnak. (3 nő es 2 gyerek)... Fél evig laktak ott, télen egyik nap eltűntek, 300ezer minsuzt hagyva....a tulaj nem is tudta hogy elmentek, igy a feltételezett koltozesuk utan csak egy héttel jott megnezni hogy mi van itt, miert elérhetetlenek...az osszes konvektor fullon ment, a gaztuzhelyen az osszes rózsa csumára tekerve, rajtuk lábasok, azokban sz*rrá szenesedett valamik....ki lehet számolni télviz idején mekkora poén ez.
2016. aug. 31. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!