Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tapasztalatok? Bérlő vagy...

Tapasztalatok? Bérlő vagy bérbeadó átlagban melyik az áldozat?

Figyelt kérdés

Becsapást illetően kérdezem .

Én bérlő vagyok 3 arbéletben laktam ,lakom eddig ebből 2 velem korret volt én is velük semmi baj nem volt.A második albérletben keményen átvágtak a rezsivel a tulaj nevén volt és többlet fizetéskor egy petákot sem adott vissza kb 100 ezerrel ha nem többel átvágot.

2015. máj. 6. 02:29
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Átlagban a bérbeadót szokta inkább meglepetés érni...
2015. máj. 6. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
A bérbeadót. Sok bérlő halmoz fel tartozásokat, amire a kaució édeskevés, aztán lelép, a bérbeadó meg szív. Ha rendetlen, piszkos, tönkreteszi a fürdőszobát, wc-t, stb. a felújítás több százezer is lehet.
2015. máj. 6. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Engem is ugyanúgy, mint a kérdezőt, 100 ezres nagyságrendben vágott át a tulaj.
2015. máj. 7. 02:58
 4/8 anonim ***** válasza:
itthon ~3:1 arányban a bérbeadó
2015. máj. 8. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én bérbeadó vagyok és sokszor vágtak át az albérlők. Ugye ha nem fizetnek nem lehet őket kirakni az albérletből...

Persze vannak szemét bérbeadók is.

2015. máj. 8. 15:16
 6/8 anonim válasza:

Bérbeadó vagyok. Én még nem vágtam át senkit, de engem már ért sok sérelem. Volt, hogy megszöktek fizetés nélkül, a mamám bérlő még a bútorokat is elvitték, tehát még ki is rabolták.Volt, aki a frissen festett lakást pár hónap alatt lelakta. Újra kellett csinálni.

Kitörik az ablakokat, lámpabúrákat eltörik, és azt mondják, hogy már akkor ilyen volt, amikor odaköltöztek.

Mindenképpen szerződést kell írni! Mindkét fél érdekében. Ebbe pedig érdemes belefoglalni egy rövid leltárt (bútorok és állapotuk). Tisztázni kell a felmondási időt, bérleti díjat, kauciót mennyiségét (ne mondják a végén, hogy kéthavit adtak, ha csak egy volt kérve).

2015. máj. 10. 18:11
 7/8 anonim válasza:

előző vagyok

*mamám bérlői

2015. máj. 10. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Londonban szokás körbefotózni a lakást.

Barátom apjának a örökölt jó állapotú Óbudai házát eláztatták, mert a kádban zubogóvizet már nem vitte le a túlfolyó gondolom, még a bejárati ajtót is elérte a víz - biztos amikor kinyitották a fürdőszoba ajtót és kidőlt a víz, mert rendesen felázott a belsőburkolata. A másik poénjuk a hal a kihúzott hűtő, mélyhűtőjében volt. Ja és még a fogas a nyakába zuhant a barátom apjának, amikor kihúzta a függönyt.

2015. máj. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!