Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi lenne a jobb döntés?...

Mi lenne a jobb döntés? Albérlet vagy hitel?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok a párom 22. Szeretnénk elköltözni jövőre (a szüleimnél lakunk) Őszintén albérletbe nem szeretnek költözni, mert Budapesten úgy gondolom egy vagyon és félek hogy egyszer csak kirak a tulaj vagy hasonló...De ha meg hitelt veszünk fel akkor azt évekig fizethetjük, de talán mégis jobb, mint albérletre pazarolni azt amit a sajat lakásunkra költhetünk...ti mit gondoltok, ti hogy csináltátok? Egyáltalán hogy lehet ezt jól csinálni?

2016. aug. 12. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Alberlet. Tapasztalat. Röghöz köt a saját ilyen fiatalon nem beszélve arrol hogy most azt hiszed ez egy örök szerelem de ez egyáltalana nem biztos majd nagyon nehéz lesz eladni a lakást áron alul ha szétmentek
2016. aug. 14. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Mi ugyanez a szitu. Csak nekem volt lehetőségem venni áron alul, egy félig örökölt házat. Magyarul kivásároltam az egyik tulajdonost. De ezt én fizetem, és én is újítom fel, a párom segítsége nélkül. Egyrészt, mert én is biztosnak vélem a kapcsolatunkat, de egy esetleges szakításnál nem szeretném ha bejelentené, hogy akkor viszi a ház felét, a másik nem fizetek kevesebbet mintha egy albérletbe mentem volna. Én nem vennék közös lakást ilyen fiatalon. Bocsi.

Az egyik ismerősömék is közösen vettek házat, 20on pár évesek, majd másfél év múlva szakítottak, pedig örök szerelemnek voltak elkönyvelve.

2016. aug. 16. 14:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat mindenkinek!

(Amint írtam a korunk és a kapcsolatunk miatt nem kell aggódni)

2016. aug. 17. 00:21
 14/15 anonim válasza:
De, kell.
2016. okt. 3. 05:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha neked kell, de kérlek ezt ne te tudd jobban...

Amúgy szülői segítséggel, de házat veszünk.

2016. okt. 3. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!