Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakótársakat hol tudnék...

Lakótársakat hol tudnék találni? Nagyon fontos

Figyelt kérdés
Nem akarok kollégiumba menni, de a szüleim szerint ha lennénk vagy 4en kivehetnénk egy közös albérletet (szeptember 1-től)

2016. júl. 27. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ebben az a logika hogy egy albérlettel szemben a koliban már sokkal korábban fent kell lenni, nem akkor fekszel amikor akarsz, még zuhanyozni sem tudsz egyedül. Létszámellenőrzések, kötelező programok stbstb semmi magánélet szóval itt nemcsak arról van szó hogy hányan vagyunk egy szobában."

- 4 éve vagyok egyetemen koliba, soha nem fürödtem együtt senkivel.

- Létszámellenőrzés? Kötelező program? Te, ugye tudod, hogy ez nem középsuli. Semmi ilyen nincs. Egyetlen egy "kötelező" program van, beköltözés napján egy kb 20 perces tájékoztató, de azt se nézi senki, hogy ott vagy-e.

- A felkelés-fekvés dolog valóban kompromisszumos, na de ha négyen lesztek és külön szobát akar mindenki, akkor 4 szobás albi kéne, az meg nagyon nem olcsó.

2016. júl. 29. 10:33
 12/14 A kérdező kommentje:
De én szakközépbe fogok járni, és középiskolás kollégiumokban vannak kötelező programok, létszámellenőrzések (megnéztem a "Házirendet"). És nincs olyan, hogy külön zuhanyzó, hanem egymás mellett van vagy 10! Az hogy van köztük egy fal nem változtat semmin. És nekem mindegy ha 2 szobás is az albérlet, csak ne kollégium
2016. júl. 29. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, azt hittem, hogy egyetem.

Amúgy az hogy a képen együtt van x darab zuhanyzó semmit sem jelent. Nálunk is 3 van, de ha valaki bemegy akkor bezárja a zuhanyzó ajtaját, aztán csókolom.

2016. júl. 29. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát jó csajt nehéz találni, különösen ha bevállalós is, de ha lejjebb adod az igényeket, akkor egy hirdetéssel van esélyed, különösen ha már megvan az albérlet, mert azok most nagyon drágák.
2016. júl. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!