Lakótársakat hol tudnék találni? Nagyon fontos
"Ebben az a logika hogy egy albérlettel szemben a koliban már sokkal korábban fent kell lenni, nem akkor fekszel amikor akarsz, még zuhanyozni sem tudsz egyedül. Létszámellenőrzések, kötelező programok stbstb semmi magánélet szóval itt nemcsak arról van szó hogy hányan vagyunk egy szobában."
- 4 éve vagyok egyetemen koliba, soha nem fürödtem együtt senkivel.
- Létszámellenőrzés? Kötelező program? Te, ugye tudod, hogy ez nem középsuli. Semmi ilyen nincs. Egyetlen egy "kötelező" program van, beköltözés napján egy kb 20 perces tájékoztató, de azt se nézi senki, hogy ott vagy-e.
- A felkelés-fekvés dolog valóban kompromisszumos, na de ha négyen lesztek és külön szobát akar mindenki, akkor 4 szobás albi kéne, az meg nagyon nem olcsó.
Ja, azt hittem, hogy egyetem.
Amúgy az hogy a képen együtt van x darab zuhanyzó semmit sem jelent. Nálunk is 3 van, de ha valaki bemegy akkor bezárja a zuhanyzó ajtaját, aztán csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!