Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek ez gáz? (több...

Szerintetek ez gáz? (több lent és fontos)

Figyelt kérdés
Az alsó szomszédunk nagyon fura alak, alkoholista, semmibe veszi a lakóközösség szabályait (pl hangos zene, kiabálás, lejmol mindent). Mi próbálunk elhatárolódni ettől a miliőtől... Viszont egyik nap jövünk fel a lépcsőn, és megkérdezi, hogy én XY vagyok-e. Nyilván válaszolok, hogy igen, mert nem vagyok bunkó. Szerintetek ez gáz? Vagy tudok ezzel mit kezdeni? Nem akarom, hogy elkezdjen zaklatni... Meg kicsit félek is tőle, úgy őszintén... 25/L

#szomszéd #zaklatás #gázos szomszéd
2015. aug. 24. 20:16
 1/4 Sacrimoni válasza:
100%
Ha szükségesnek érzed, értesítsd a rendőröket. Nézd meg a házirendet, hogy mikortól nem lehet zajolni, mások nyugalmát megzavarni. Ha az idő intervallumon kívül esik, akkor hívd a rendőrséget csendzavarás miatt.
2015. aug. 24. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de engem nagyon megrémisztett, amikor csak úgy előlépett a lépcsőházba és kimondta a nevem... A zajjal még nem is lenne probléma, csak ne zaklasson... :(
2015. aug. 24. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb megtalál, akkor szereld le, hogy nem érsz rá, mert találkozol a barátoddal. :D Hátha berezel. :D
2015. aug. 24. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi tortent? Irhatsz privatot is! :)
2016. dec. 7. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!