Hogy célszerű lakótársakat találni?
Ősztől megyek Pestre, tudom, hogy magasak az albérlet árak, mindenképp lakótársra lenne szükségem. Ahogy nézegettem az árakat, jobban jönnék ki úgy, hogy 2 szobás helyett több, mondjuk 4 szobás lakást választanák és akkor a költségek is 4 fele oszlanának, de kérdés, hogy hogy lehet lakótársakat találni mondjuk 1 hónap alatt (nyilván mindenki augusztusban fog keresgetni). Ráadásul amíg nincs meg a lakótárs, addig albérletet se tudnák nagyon választani, mert egyedül képtelen lennék kifizetni mondjuk a kauciót.
Köszi a választ!
Facen van egy csomó csoport albérlet keresőknek. Ott szoktak olyat kiírni,hogy aki társulna az írjon,talált albérletet,de ő sem tud addig költözni,lefoglalni míg nincs legalább még egy ember. Szóval az ilyen csopikba kiírod. Illetve írsz azoknak akik szintén lakótársat keresnek.Másképpen nem megy.
barátok,rokonok,osztálytársak ilyesmik kizárva?
Én tavasszal fogok Pesten dolgozni és legjobb barátnőmmel,párjával meg még egy csajszival fogok együtt lakni. 4-en egész nagy kecót kitudunk venni.
Egyszerűen csak többen éri meg Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!