Főiskolai koleszban, ahol közös a fürdő célszerű az intim részeket is szőrteleníteni egy lánynak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 17:12
1/16 anonim válasza:
ha akarod igen, ha nem akarod nem. a kutya se fog vele foglalkozni. ha szégyenlős vagy egyedül mész fürdeni és magadra zárod az ajtót. ennyi.
2/16 A kérdező kommentje:
Közös fürdő ajtaját aligha zárhatom magamra, de köszönöm a választ!
2014. aug. 17. 17:20
3/16 anonim válasza:
Miért ne zárhatnád? Talán azt hiszed nyitott ajtónál kell zuhanyoznod? Én is fősulis koleszos vagyok, van rajta egy retesz, elhúzom és máris egyedül zuhanyozok. Nem valami börtön az...
4/16 A kérdező kommentje:
A többiek biztosan örülnének, ha 1 ember miatt nem jutnának be a fürdőbe.
2014. aug. 17. 17:25
5/16 anonim válasza:
Akkor ne zárd magadra...szerinted mások mit csinálnak egy koedukált koleszben? Mindenki türelmesen kivárja a sorát az ajtó előtt. Nem kell túldramatizálni a dolgot. Nem az hogy nem jutnak be, csak várnak. gondolom nem fél óráig zuhanyzol.
6/16 anonim válasza:
Felénk 3-4 zuhanyzó volt ajzó és függöny nélkül a kolikban. Bár a kérdést igazából nem értem, hogy jön a közös fürdő a muff borotválásához?.
7/16 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy egy helyiségben van 5 zuhanyzó,amiknek nincs ugye függönye, de a helyiség maga zárható. Most leszek 4. éve kollégista, mindig is így volt, magadra zárhatod, senki nem fog bunkóskodni miatta, más is így csinálja.
8/16 anonim válasza:
Hát, nem tudom milyen koli az, de felénk tuti lincselés törne ki egy ilyen esetnél. Még albérletben is kevésnek érzem néha az 1 zuhanyzót, pedig csak 3-an vagyunk, egy koliban meg szintenként van vagy 40 ember, akik lehet nem értékelik hogy 1 ember foglal el 4 zuhanyzót, mikor épp mindenki fürdeni menne.
Na meg fordítva nézve is elég paraszt dolog csak azért zárni mert "szégyellősek" vagyunk.
9/16 anonim válasza:
Látszik nem vagy kollégista. Koedukált kollégiumban szerintem normális igény hogy zárhasd az ajtót. Gondolom senki nem örülne neki, ha egy másik nemű egyén sétálna be mellé a zuhanyzóba. Meg egyébként is, azt a max 5 percet mindenki ki tudja várni. Nem kollégiumban kell órákat állni a zuhany alatt.
10/16 anonim válasza:
menj el uszodaba szôrteleniteni ..ott zarhato a zuhanykabin
vagy : kozmetikus! kuponos oldalakon keresztul nagyon olcso egy intim szortelenites
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!