Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elvesztettem az okmányaimat...

Elvesztettem az okmányaimat személyigazolvány stb. ilyenkor célszerű szólni a rendőrségnek?

Figyelt kérdés
Pár napja történt minden iratomat ami csak van eltűnt, úgy tudom ilyenkor be kell menni a rendőrségre és szólni nehogy visszaéljenek vele(?)
2015. aug. 14. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom okmányirodában már bejelentetted első nap, célszerű a rendőrségen is bejelenteni.
2015. aug. 14. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, célszerű bejelenteni, mert ha visszaélnek vele, le vagy fedve.
2015. aug. 14. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az okmányirodába bejelentetted, ők is tudnak kiadni rá körözést, a rendőrségre csak akkor kell bemenni, ha ELLOPTÁK! ott is ezt fogják mondani 1-2 könnycseppet elmorzsolva és a hajukat tépve.
2015. aug. 14. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég az okmányirodában bejelenteni. Aztán ha valaki esetleg visszaküldené neked (ez azért elég jellemző), azt is jelezd mindenképp.
2015. aug. 16. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!