Mit tegyek? Elvesztettem valakit, akit nagyon szeretek.
Figyelt kérdés
A saját hülyeségem miatt történt, elég rossz passzba vagyok mostanában, és nagyon hülyén viselkedtem, aztán meg úgy voltam vele, hogy Neki is jobb lesz, ha nem beszélünk és elküldtem. Szörnyen érzem magam, tönkretettem egy nagyon jó barátságot, hiányzik és valószínűleg megbántottam. Bűntudatom is van miatta. Mit csináljak? Ha visszamegyek és bocsánatot kérek tőle, akkor magamból csinálok hülyét és valószínűleg most ő se örülne Neki. Tartsak "szünetet" és pár hét múlva keressem? Vagy mi legyen. Tudom hülye voltam, de megbántam és meg tudok változni!2015. ápr. 17. 21:25
1/3 anonim válasza:
Nem csinálsz hülyét magadból azzal, hogy bocsánatot kérsz. Menj.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Nehéz ilyenkor erőt venni, de muszáj, mentsd ami menthető. Ha erős barátság volt, akkor nem lesz semmi baj, bocsánatot kérsz, és el fogja nézni. .)
Ne várj, attól csak sokkal rosszabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Szervusz!
Én egy elküldött vagyok!
Nagyon örülnék igy gondolom a másik akit elküldtél, ő is örülni fog ha ráirsz! Nd várj mert az rosszul sülhet el!
Sem hūlyét nem csinálsz magadból, sem kevesebb nem leszel! Sőt! Nagy dolog ha megteszed!
Mond el neki őszintén! Tuti megérti a mázlista!
Szoritok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!