Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ti már kaucióval mentek...

Ti már kaucióval mentek albérletet nézni, hogy le tudjatok csapni rá?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 05:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet lecsapni :( mostanában az a divat, mint az állásonterjúnál. Megnéz 10 érdeklődőt a tulaj és majd értesít :(
2016. júl. 23. 06:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Én meg időpontra mentem tegnap, és az előttem levő lecsapott rá. Így engem csak illendőségből hívott mar be mivel oda voltam rendelve és már nem tudta lemondani. Akkor lett volna esélyem esetleg ha már viszek foglalót és ráígerek.
2016. júl. 23. 07:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 1987-ben vettem az első lakásomat, egy pici panelt Bp-en. Akkora hiány volt eladó lakásból, hogy sportszatyorban kp-ben vitték a lakás árát. Nem a foglalót, hanem az árát! Rettenetes mennyiségű talpalás után sikerült lakást vennem.

Igen, a hiány mindig furcsa dolgokat szül. Most Bp-en nagy hiány van elfogadható árú - havi 200 ezer alatti - albérletből. Szerintem jelenleg a legcélszerűbb albérlet-keresési módszer, ha ismerősökön keresztül - pl. facebook, megosztások- találsz valamiéyen bérelhetőt.

2016. júl. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!