Ciki alberletbe lakni?
Most eletembe eloszor jottem el otthonrol a parommal akivel 5 eve vagyok egyutt es a 2 eves kisfiammal. Nagyon nagyon megvisel. En nem voltam koltozeshez szokva, plane alberlethez. Neknk sajat lakasunk van amiota megszulettem. Es jo anyagi korulmenyek kozott eltunk. Es nehez nekem ez a valtozas. Szep a lakas ahova koltoztunk de maga a tudat h alberlet... Sajat lakas egyenlore meg varat magara. Talan 1-2 ev.
Mit tanacsoltok?
Elore s koszonom
Azért ha valaki 20 évesen áll a saját lábára, és albérletben kezd, az nem ugyanaz, mint amikor felnőtteknek 20 éven át nem sikerül összehozni egy saját ingatlant.
Ezt az utolsó válaszra írom. Születése óta albérletben lakik, igaz, nem tudjuk, hány éves, így nem is neki szól, de mivel ő már itt netezget Otthon témakörben, gondolom nem 10-12.
A szülei tehát már 30-40-50 év feletti felnőttek, azért ez már gáz, hogy egy meglett embernek, családnak, házaspárnak nincs semmije.
Én is hitelt fizetek, nem titok, de a végén az enyém lesz.
Albérletre ugyanannyit fizetnek ki az emberek, sőt lehet kétszer annyit, de abból soha nem lesz saját tulajdon, vagyon.
Az albérlet nem lehet életcél, csak egy köztes állapot, amikor mondjuk tanul az ember, vagy más városba megy dolgozni. Azt azért nem hiszem el, hogy 20 éven át minden évben más városban dolgoztak...
Ugye azt írja a kérdező, hogy saját lakás még 1-2 év. Így nem ciki az albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!