Ciki alberletbe lakni?
Most eletembe eloszor jottem el otthonrol a parommal akivel 5 eve vagyok egyutt es a 2 eves kisfiammal. Nagyon nagyon megvisel. En nem voltam koltozeshez szokva, plane alberlethez. Neknk sajat lakasunk van amiota megszulettem. Es jo anyagi korulmenyek kozott eltunk. Es nehez nekem ez a valtozas. Szep a lakas ahova koltoztunk de maga a tudat h alberlet... Sajat lakas egyenlore meg varat magara. Talan 1-2 ev.
Mit tanacsoltok?
Elore s koszonom
Sosem ciki,ha az ember a saját lábára áll,és képes magát,valamint a családját eltartani.
Én ott kezdtem fiatalon,egyedül,nem támogatott senki,sem a szüleim,sem társ. Nem szégyelltem,miért is kellett volna?
Nem ciki, sokaknak arra se telik. Nektek meg 1-2 év múlva már saját ház adódhat, másnak 10-20 év, vagy soha.
Ha normális a kiadó és nem jár a nyakatokra meg baszogat, pláne jó.
AlbérletbE lakni igen. Mivel olyan nem létezik.
BérleménybeN lakni nem ciki.
A ciki az, hogy valami pl. nem tudja a különbség az "egyenlőre" és az "egyelőre" szavak között, illetve a ban-ben, ba-be helytelen használata, és egyebek, amiket elkövettél.
Ezek miatt inkább kellene aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!