Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ciki alberletbe lakni?

Ciki alberletbe lakni?

Figyelt kérdés

Most eletembe eloszor jottem el otthonrol a parommal akivel 5 eve vagyok egyutt es a 2 eves kisfiammal. Nagyon nagyon megvisel. En nem voltam koltozeshez szokva, plane alberlethez. Neknk sajat lakasunk van amiota megszulettem. Es jo anyagi korulmenyek kozott eltunk. Es nehez nekem ez a valtozas. Szep a lakas ahova koltoztunk de maga a tudat h alberlet... Sajat lakas egyenlore meg varat magara. Talan 1-2 ev.

Mit tanacsoltok?

Elore s koszonom

2016. júl. 16. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

11:27

"Ausztráliába meg az USA-ba átlag magyar "albérletlakónál" 100x magasabb életszínvonalon élő emberek, családok élik le az életüket albérletbe, úgy hogy soha nem vesznek saját házat/lakást."

Aki meg vitte is valamire odakint, az vesz lakásokat és kiadja ezeknek!

Azután a befolyt bérleti díjakból mindig vesz újabbakat, és igen jól megél belőle.

2016. júl. 16. 12:37
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
# 10: Anyagilag kifizetődőbb mindenképpen, igazad van, de sajnos nem mindenkinél adott ez a lehetőség. De az se ciki, hát ez van.
2016. júl. 16. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom az albérletet is a párod fizeti. De neked ciki.

Hát persze, hogy az. Téged egy szép új családi házban kéne tartani, hisz jómódu családból származol.

Nekem az lenne ciki ha ilyen nőm lenne.

2016. júl. 16. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

@12:37

Nem a mosogatókról beszélek.

2016. júl. 16. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
Anyádék nyakára szülni egy zabigyereket sokkal cikibb, az meg pláne, hogy neked ez lenne az elvárásod, hogy egész életedben eltartson valaki, méghozzá luxusban. Szánalmas vagy.
2016. júl. 16. 13:12
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
USA-ban azért laknak albérletben, mert nem lesznek miatta röghöz kötöttek és könnyen mozdulhatnak, ha megy a melóhely vagy épp megunják. Más mentalitás, mint itthon. Ráadásul jóval olcsóbb is, nagyon drágák kint a házak, ha rendesen megvenni akarod.
2016. júl. 16. 13:33
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem neked/nektek volt saját lakásotok, hanem a szüleidnek.

Nagy különbség.

Az albérlet nem ciki. Sokan leírták már előttem, mi a ciki: hogy felnőtt nőként nem tudsz írni, és anyádék nyakára szültél egy gyereket.

Milyen tanácsot vársz egyébként? Nem értem.

Egy kérdést tettél fel, hogy ciki-e.

Vagy abban segítsünk, hogy tudtok mihamarabb saját lakást venni?

2016. júl. 16. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:

A szüleimnek és a férjem szüleinek is saját tulajdonú lakása van vidéken. Vagyis mindketten így nőttünk fel.

Én albérletben kezdtem, a férjem szakkoliban, egyetemen. Laktam rövid idő alatt pár helyen, de aztán megtaláltam az igazit.:) Ott 6 évig laktam/laktunk. A férjem kicsi lakása ki van adva, kis ráfizetéssel ma is albérletben lakunk, nagyobb és benn van a városban.

Barátaink közül sokan élnek így, ma Budapesten egy ideális helyen levő, 3 fős családnak elég nagy lakás 21 felett kezdődik, és akkor az még csak nem is téglalakás. Nyilván ez nonszensz.

2016. júl. 17. 08:26
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Saját lábra állni sohasem ciki. Nyavalyogni, ha ezt meg kell tenni, az már inkább.
2016. júl. 17. 08:52
 20/22 A legböszmébb Feri ***** válasza:

"Nem ciki, sokaknak arra se telik"

Nem telik? Koma, a mai eszement albérlet árak mellett a lakáshitel aprópénz...

2016. júl. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!