Ciki alberletbe lakni?
Most eletembe eloszor jottem el otthonrol a parommal akivel 5 eve vagyok egyutt es a 2 eves kisfiammal. Nagyon nagyon megvisel. En nem voltam koltozeshez szokva, plane alberlethez. Neknk sajat lakasunk van amiota megszulettem. Es jo anyagi korulmenyek kozott eltunk. Es nehez nekem ez a valtozas. Szep a lakas ahova koltoztunk de maga a tudat h alberlet... Sajat lakas egyenlore meg varat magara. Talan 1-2 ev.
Mit tanacsoltok?
Elore s koszonom
11:27
"Ausztráliába meg az USA-ba átlag magyar "albérletlakónál" 100x magasabb életszínvonalon élő emberek, családok élik le az életüket albérletbe, úgy hogy soha nem vesznek saját házat/lakást."
Aki meg vitte is valamire odakint, az vesz lakásokat és kiadja ezeknek!
Azután a befolyt bérleti díjakból mindig vesz újabbakat, és igen jól megél belőle.
Gondolom az albérletet is a párod fizeti. De neked ciki.
Hát persze, hogy az. Téged egy szép új családi házban kéne tartani, hisz jómódu családból származol.
Nekem az lenne ciki ha ilyen nőm lenne.
@12:37
Nem a mosogatókról beszélek.
Nem neked/nektek volt saját lakásotok, hanem a szüleidnek.
Nagy különbség.
Az albérlet nem ciki. Sokan leírták már előttem, mi a ciki: hogy felnőtt nőként nem tudsz írni, és anyádék nyakára szültél egy gyereket.
Milyen tanácsot vársz egyébként? Nem értem.
Egy kérdést tettél fel, hogy ciki-e.
Vagy abban segítsünk, hogy tudtok mihamarabb saját lakást venni?
A szüleimnek és a férjem szüleinek is saját tulajdonú lakása van vidéken. Vagyis mindketten így nőttünk fel.
Én albérletben kezdtem, a férjem szakkoliban, egyetemen. Laktam rövid idő alatt pár helyen, de aztán megtaláltam az igazit.:) Ott 6 évig laktam/laktunk. A férjem kicsi lakása ki van adva, kis ráfizetéssel ma is albérletben lakunk, nagyobb és benn van a városban.
Barátaink közül sokan élnek így, ma Budapesten egy ideális helyen levő, 3 fős családnak elég nagy lakás 21 felett kezdődik, és akkor az még csak nem is téglalakás. Nyilván ez nonszensz.
"Nem ciki, sokaknak arra se telik"
Nem telik? Koma, a mai eszement albérlet árak mellett a lakáshitel aprópénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!