Bérleti szerződés ellenére nem költözhetünk be időben az albérletbe. A tulajdonos magatartása említést sem érdemel. A kulcsot visszatartja, de az előleget már elkérte. Valaki találkozott már ilyen esettel?
Kedves Olvasók!
Albérleti problémám van és ügyvédi intézkedés előtt kíváncsi lennék arra, hogy valaki volt-e hasonló helyzetben mint én a párommal.
Szerződést kötöttünk adatokkal, ellenőrzött okmányokkal, leírt összegekkel, dátumokkal stb. Ügyvéd nélkül de tanúval.
Mindezek ellenére a költözés napján visszamondta a megbeszélt időpontot és kiderült városon kívül tartózkodik, elhúzódik az átadás.
Azóta nem érjük el telefonon. Második napja tart ez.
Szerintem nem csak nekem gyanús ez.
Valaki találkozott ilyen esettel, vannak esetleg tippek?
Végső soron ügyvéd lesz belőle - más ötlet nincs..
A tulajdoni lapot le kell kérni, de az még nem jelent semmit, bárki csináltathat egy hamis személyit a saját arcképével olyan minőségben, hogy egy átlagembert meg tud téveszteni vele. Viszont a közös képviselővel beszélve kiderül, hogy valóban a tulajjal szerződtetek-e (tudod személyleírás, ilyesmi).
Nem mondtam, hogy költözzön be.
Le kell cserélni a zárat, ennyit mondtam.
Ezután ő fog keresni
Kedves válaszadók és segítők!
Köszönöm az információkat, azóta kiderült hogy a most aktuális Szalay Cecília ügybe keveredtünk bele. Sok károsult van, most már mi is.
A rendőrségen folyik a nyomozás.. :(
Ha Budapesten van ismerősötök aki lakást bérelne, vigyázzon ezzel a nővel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!