Mennyit kellene keresnem, hogy az alábbi albérletben élhessek normálisan?
Bérleti díj: 80.000 ft.
Közös költség: 5.000 ft.
Rezsiköltség: 25.000 ft.
15-20 évvel ezelőtt laktam albérletben, akkor jóval többet kerestem mint az említett 170eFt, mégis egy szobát béreltem csak, hogy mielőbb meglegyen a pénz a kecóra.
Gyakorlatilag aludni jártam oda, mert nagyon sokat dolgoztam.
Első vagyok,félreértettetek. Nem az igényekkel van baj, hanem a fizetéssel. Magyarországon a halandók nagy része 80-100 körül keres nettó. Lehet ezen röhögni,mosolyogni,elszomorodni,ez sajnos a helyzet. Fingom sincs mondjuk hogy Bp.-n ennyi pénzből mit lehet kezdeni magaddal,de gondolom nem véletlen laknak 5-en együtt egy lepukkant kéróban.
Nem titok,az én fizetésem 190 körül van,a lakás amit bérlek 45 és hozzá 25 a rezsi, egyedül élek- bár ez Kecskemét. Cserébe a lelkem is eladtam,5 év alatt amióta itt élek zéró szociális életem lett,hála a munkáltatóm elbszott megállapodásainak a magyar állammal. Konkrétan Állambácsi eladott minket kilóra. :)
Na de visszatérve,110-et kifizetnél a 170-es fizudból albiba-tehát vegetálnál? Mert a maradék 60-ból mondjuk eleszel 40-et minimum, megéri ilyen fizu mellett ekkora lét kifizetni a lakhatásra? Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!