Frank1997ize kérdése:
Ki hány éves korában költözött el a szüleitől?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok de még anyámmal élek.2016. máj. 10. 16:17
11/15 anonim válasza:
Miquel: minden elismerésem! Sajnos sok a jajsegítsenmárvalakinehogymárnekemkelljentennemvalamitmagamért!
19 (egy táska ruhát hoztam el): 1 év 3 műszakos meló: munkásszálló, meló közben felkészülés, majd 9 év egyetem(2dipl.): 6év kolesz+3év albi, majd saját kecó (utolsó petákig magam fizettem mindent, egyetem alatt is)
8-as jól csináltad; egyetemek után kellett volna nekem is menni, így most k.va sokat dolgozok és adózok(minden után), cserébe sok az irigy és próbálnak lehúzni/átverni, de nem hagyom, megyek én is.
13/15 anonim válasza:
18 évesen, másik városba mentem az egyetem miatt. 3 évig koleszos voltam, majd albérletbe költöztem két lányhoz, onnan elmentem egyedül egy garzont bérelni, aztán pedig saját lakásom lett, most abban élek.
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát és örülök a sikereiteknek :) Akkor még 18 évesen nem gáz hogy anyámmal élek legalább ezt is meg tudtam :D
2016. máj. 12. 10:04
15/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz a szülőkkel élni bármikor is? Ha úgy jó valakinek akkor akár 50 évesen is élhet a szüleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!