Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hozzám költözött a barátom....

Hozzám költözött a barátom. Egy csomó dolgot Ő vett oda. De ha elmegy, viszi magával a cuccokat?

Figyelt kérdés

Szóval én lakok egy albérletben és a barátom oda költözött, és egy csomó dolgot oda vett, szekrény, mikró, könyvespolc.

De ha összeveszünk, ezeket a cuccokat vinni fogja magával? Ezeket oda vette, nem magának! Akkor is az övé, és mondhatja, hogy elhagy, és viszi a cuccait?

2013. nov. 3. 15:03
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen.
2013. nov. 3. 15:08
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
Persze. Hacsak a főbérlővel meg nem egyezik, hogy valamennyi lakbérkedvezményért otthagyja. De valószínűbb, hogy viszi, hiszen az övé.
2013. nov. 3. 15:11
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő vette akkor az övé.
2013. nov. 3. 15:12
 4/36 anonim ***** válasza:
89%

Ha "oda" vette volna, akkor is a főbérlőt illetné nem téged!

De valószínű nem a lakásnak vette, hanem kettőtöknek, amíg együtt vagytok, ha elmegy, viszi magával, az övé!

Rögtön magadnak akarsz mindent? Na szép!

2013. nov. 3. 15:13
 5/36 A kérdező kommentje:
Hát ja, nem akarok félig csöves lenni!
2013. nov. 3. 15:15
 6/36 anonim ***** válasza:
88%
érdekes kapcsolat lehet, ha már ilyeneken gondolkozol. miért költöztél vele össze, ha nem igazán szeretitek egymást?
2013. nov. 3. 15:15
 7/36 A kérdező kommentje:
Mostanában mindenen össze veszünk!
2013. nov. 3. 15:18
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi házasságban élünk régóta, de számomra teljesen természetes (lenne) hogy amit a férjem vett, azt el is viheti, ha szétmennénk. Eszembe se jutna az ellenkezője...
2013. nov. 3. 15:19
 9/36 anonim ***** válasza:
93%

Odaköltöztetted, hogy berendezze neked a lakást?

szép :D

2013. nov. 3. 15:19
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os válaszolóval értek egyet, nekem is ez volt az első gondolatom! Én a helyében biztosan vinném magammal. Azokat a dolgokat azért vette, hogy közösen használjátok, amíg együtt éltek és szeretitek egymást. Mivel ő vette a saját pénzéből, így ha szakítanátok esetleg valami csoda folytán, akkor értelemszerűen azok a dolgok őt illetik. Mellesleg szerintem erről érdemes lenne talán ŐT megkérdezned, szerintem azonnal költözne is el. :D
2013. nov. 3. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!