Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hozzám költözött a barátom....

Hozzám költözött a barátom. Egy csomó dolgot Ő vett oda. De ha elmegy, viszi magával a cuccokat?

Figyelt kérdés

Szóval én lakok egy albérletben és a barátom oda költözött, és egy csomó dolgot oda vett, szekrény, mikró, könyvespolc.

De ha összeveszünk, ezeket a cuccokat vinni fogja magával? Ezeket oda vette, nem magának! Akkor is az övé, és mondhatja, hogy elhagy, és viszi a cuccait?

2013. nov. 3. 15:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
92%

Te ennyire hülye és pénzéhes vagy?

Ha én kifizetnék egy csomót azért, hogy az életem kényelmes legyen, aztán a párommal összevesznénk, nem játszanám a hőslovagot (vagy esetemben hőslovagnőt), hanem ha már ÉN fizettem, akkor ÉN használom. Nem egy ingyenélő parazita, mint te, te utolsó parasztproli. Legközelebb majd szépen spórolsz pénzt és veszel magadnak dolgokat, nem a másét akarod lenyúlni. Mert amíg nem vagytok házasok, az jogilag az övé, és be kell vallani, etikailag is az.

2013. nov. 3. 22:42
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan barátnőm még a ruháimat sem adta vissza :DDD Mondjuk előre ledolgozta az árát ......
2013. nov. 4. 14:58
 33/36 anonim ***** válasza:
Azért ezek nem olcsó dolgok, úgyhogy ige, valószínű viszi magával a cuccait... Vegyel magadnak ennyi pénzért szekrényt, meg mikrót és akkor nem leszel csöves akkor sem, ha elköltözik. Szerinted neki, sosem lesz saját lakása, ahol ezek jól fognak jönni?
2013. nov. 4. 20:38
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi is albérletben vagyunk lassan másfél éve párommal . Csomó mindent ő vett,de kaptunk is szüleitől és szüleimtől is dolgokat . Ami olyan,azt én is vinném magammal , (amit szüleim adtak ) mert ha elmegyek egy másik albérletbe,akkor azokat a cuccokat már nem kell megvennem :D Miért hagyná ott neked ? :D Te ott hagynád ,ha te költöztél volna az ő házába,és ha sokat elköltöttél volna a dolgokra ?? :D
2013. nov. 5. 21:27
 35/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk, nekem a váláskor nem volt gyomrom a cigánykodáshoz. Hátrahagytam mindent, a vadi új háztól kezdve a bútorokig. Néha ugyan eszembe jut, de ma is azt mondom, hogy a lelki békém többet ér néhány nyüves milkónál. (Jelzem, kint van a seggem a gatyámból, tehát nem azért nem hiányzik, mert annyi van.)
2013. nov. 9. 12:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a háborgásodat, te elvárnád, hogy az ő pénzén vett dolgot otthagyja, közben játszod az eszed, hogy te biztos lemondanál róla. Hát te gavallér, akkor pont te ne akard magadnak az ő dolgát, ha te még a sajátodról is lemondanál. Ilyen felfogással örökre ilyen nyomi maradsz.
2013. nov. 10. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!