Ebben az esetben is visszakérhetem a kauciót?
Figyelt kérdés
Mivel csak 2 hónapot tartózkodtam az albérletben.Családi okokból kifolyólag el kellett hagynom,de mindkét hónapot ki fizettem.2016. máj. 1. 20:06
1/5 Amarok Tonrar válasza:
Ha nem maradt fenn tartozásod és nem rongáltál meg semmit, akkor a kaució eleve visszajár.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, mi van a szerződésben. Ha nincs benne,hogy mennyi időre veszed ki, akkor vissza kell adniuk,ha minden rendben van a lakással. Illetve van még olyan,hogy azt határozzák meg szerződésben,hogy pl. ha 6 hónapnál előbb mész el,akkor nem jár vissza. De, hogy mi van a te szerződésedben,azt te tudod.
3/5 anonim válasza:
Amennyiben a szerződésbe foglalt felmondási időnek megfelelően mondtál fel, igen. Illetve ha nem határozott idejű (pl. 1 év) szerződésed volt.
4/5 anonim válasza:
Te lehetsz a bérbeadók kedvence .
Ha ezt az kicsi időt nézem , már 30 napra jelezted mennem kell .
Szegény kiadó , utána neki lett családi problémája !
Miért ezt választottuk ? Miért ? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó,te minek írsz,de komolyan? Takarodj ki a valóságba és ott próbálj okoskodni!Szart se tudsz arról mi okból kellett eljönnöm.A főbérlők az ismerőseim,kedvesek,megértették.Különben nem tartózkodnak szinte sosem Magyarországon.És különben is már kerestünk (én meg két lakótársam) új lakót,majd kiválasztják ki jöhet a helyemre.A többieknek köszönöm a választ,amúgy visszakaptam a kauciót.
2016. máj. 5. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!