Albérlet az Auróra utcán Budapesten?
Leggázabb "nyócker".
Eszedbe ne jusson odaköltözni!
Nagyon Chicago.
Ne költözz oda, ha nem muszáj.
Debreceni vagy?
Ők mondják így ,hogy utcáN.
Pestiek azt mondják, utcáBAN.
# 2/4 Időpont ma 13:52
De jó, ezt én sem tudtam eddig! :-)
2-es vagyok
Ha albikat nézel akkor az alábbi kerületeket javaslom:
3-13-11-14
5-6-7 túl belváros és elég drága
4-8-9 gettó
15-től fölfele nagyon kint van
1-2-12 elég drága
De ez csak a személyes véleményem.
"15-től fölfele nagyon kint van "
Attól függ.
Én a XVIII.-ban lakok, tőlünk két utcára már Gyál van. Tömegközlekedéssel 25 perc alatt a Népligetnél vagyok - kocsival negyed óra.
Barátaim járnak az Aurórába:
Én még nem voltam ott, ők most oda járnak, este későn is és pozitív véleményük volt. Auróra Közösségi központ jó hely elmondásuk szerint. Őket ismerve, nem tennék ki magukat kellemetlenségeknek, ha valóban annyira gázos környék lenne, mert van a városban jó néhány hely ahol jól tudják érezni magukat. Metró 2 percre, 4-6-os 5 percre, így hazajutásuk is gyors.
ede1219: "A gettó legalja." - Tényleg?? Akkor a Diószeghy utca mi? ha az Auróra a legalja.
6-os: "4-8-9 gettó" - Akkor azt jelenti, hogy 8. kerületben lévő Magyar Nemzeti Múzeum a gettóban van?
A fenti linken látható, hogy 2014-2015-ben a 8. kerületben a 4. legjobban emelkedő árakat látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!