Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Életemben nem voltam még...

Életemben nem voltam még albérletben, most készülök tudnátok pár tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Pl fűtés szempontjából mi a legjobb? Cirkó, konvektor, távfűtés? Budapestre készülök 1 szobás lakás kellene barátnőmmel, rezsivel 100 000ft fölé nem akarok menni. Milyen kerületet ajánlotok ahol nem annyira rossz a közbiztonság? Azt tudom, hogy a VIII kerület nem a legjobb. Az XI kerületben lenne munkám, szóval lehetőleg ahhoz közeli kerület érdekelne ami viszonylag normális, de mégse atom drága.

Hogyan lehet elkerülni az albérlet csalásokat? Sok helyen látom, hogy ez lépett le a pénzzel, az lépett le a pénzzel. Ő átvert 10 embert ő meg 5 öt..... Kicsit elkeserít és szinte kaszinónak látom ezt az albérlet bizniszt.

2016. ápr. 12. 01:08
1 2
 11/16 anonim válasza:
40%
Egyékbként mennyit kell keresni ahhoz, hogy havi százat el lehessen különíteni az albérletre? Mert aki pl. minimálbérért dolgozik, annak nem hiszem, hogy menne.
2016. ápr. 14. 03:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Hajjaj, látszik, hogy nagyon nem vagy még itt járatos. 21-22. kerület nem a belváros, a 13. legfeljebb azok közül, amiket felsoroltál.

11. kerületben pedig 80+rezsiért adnak ki kb 30-35 m2-es lakásokat...

2016. ápr. 15. 16:44
 13/16 anonim válasza:

Nekünk tavalyelőtt sikerült egy lakást kifogni a XI.kerben.

Én is abban a kerületben dolgoztam, és 2 kollégámmal kerestünk lakást. Egész véletlenül, valami névtelen oldalon találtunk rá egy panel lakásra a kerületben 55+rezsiért.

1 + két félszobás, így mindenkinek volt szobája, (igaz egyikünké a nappali lett, de így is jó volt), a szobák fel voltak újítva, (parketta, festés), viszont a lakás többi részében szerintem még az eredeti berendezés volt.

Ami nem tetszett benne az a linóleum padlóburkolat a folyosón, konyhában, illetve a fürdőszobában.

Télen fizettünk kb. a legtöbbet, de fejenként 30ból így is kijött.

Összesen kb. 90 ezer volt rezsivel együtt.

Szóval csak kitartóan kell keresni, és egy kicsit szerencsésnek lenni.

2016. ápr. 16. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy-másfél szobás téglalakások vannak a 16. ker-ben, nagyon jó a közbiztonság, lakóparki környezet, de régebbi építésűek. Szigetelt, egyedi fűtésű, minden fogyasztás külön mérhető, szabályozható, nem a belvárosi, óriási belmagasság, ami alapvetően tetszik, csak győzzük kifűteni. Az Örsre 10-15 perc alatt beérsz, ott a metroval tovább. Bérleti díjat kifoghatsz 70-80 körül, és kb. 30-as rezsivel kijössz, mert nem fűtöd az utcát. Persze ne az Erzsébet-ligetben gondolkodj, mert az aranyárban van. De pl. a Corvinus lakóparkban már simán találsz jót. Panel is sok van, ott a rezsi nem túl kedvező, ha nincs felújítva, számolhatsz az előbbi duplájával nyugodtan.
2016. júl. 27. 19:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Vicces, de a 16. ker ben dolgozom :D. De a 20. ker ben lett végül albérlet. Ismerős által, így olcsón egy nagyon jó állapotú nagyon szép megbízható albérletet szereztem.
2016. júl. 27. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor legközelebb, ha keresel, nyugodtan nézz körül ott is. :)
2016. júl. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!