Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tudok tenni, ha a bérlő...

Mit tudok tenni, ha a bérlő társam idehozta a lányát es az unokáját negyedik napja lakini?

Figyelt kérdés
Használják a vizet, villanyt stb. Meg nem szeretnem őket kerülgetni.a lakas is ehhez kicsi. Az albérletet felmondom remélhetőleg egyéb okbol. A bérleti szerződés én nincs benne, hogy nem johet mas.szeretnem valahogy ezt megtorolni, mert nem etikus, hogy itt élnek. A berlotarsam szegeny, alig van pénze fizetni az o reszet.
2016. márc. 30. 08:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megkérdezem hamarosan, hogy Meddig maradnak. Be sem mutatkoztak. Es itt alszanak, foznek,wcznek, várok a furdore szltb. Igazabol én vagyok a madár, mert ezt ugy, hogy ok elore nem jottek ide megbeszélni, nem turnem egy hwtigse szivem szerint.megbeszelessel pedig max kettőig. De azzal mar jofejnek érzem magam. Mert beszélgettek hajnali egykor meg ilyenek. Alig varom h elmenjek innen. Ha beszelek vele, es azt mondjak par nap, de meg nekem kene rakerdeznem, hogy hogy lesznek az anyagiak, az tenyleg az én hulyesegem? En annyira nem tennem ezt meg forditva, hogy nem ertem az egesz helyzetet.
2016. márc. 30. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te hülyeséged.

Az ő bunkóságuk, hogy napok óta bemutatkozni sem képesek.

Az odavitt lány szabta meg, mit mikor használhatsz?

Kérdezd meg tőle, milyen jogon, mert hogy ő hivatalosan max. látogatóba jöhet, nem lakni.

És kérdezz rá, hogy az anyagi részét hogy gondolták, mert az eddigi költségek 2 főre voltak elosztva. Ne hagyd, hogy azzal jöjjön, hogy ő esetleg munkanélküli, vagy hogy a gyerek kicsi. A kisgyerekre is megy el víz meg villany, stb., amit a szőlő fizet.

2016. márc. 30. 12:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Dehogy, ezt a lakotrmarsam szabta meg. Erre o meg ilyeneket lep.
2016. márc. 30. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nem akarom még én is a lelkedet bántani, de úgy érzem, téged baleknak néznek..

lépj le, mert szétlopják a cuccodat, pasiznak, aztán a te ágyadban is dugnak...úgyhogy ez reménytelen...

2016. márc. 30. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Közös lónak túros a háta.

A bérbeadó mit szól a dologhoz?

2016. márc. 30. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Mikor tervezel beszélni vele? Majd írd meg a fejleményeket.
2016. márc. 30. 17:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Beszélj a tulajjal, szerintem ő se lesz elragadtatva, hogy vadidegenek tanyáznak a lakásában.
2016. márc. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!