Pár hét múlva költözöm egy felújított hálószobás lakásba és jobban szeretnék egy csaj lakótársat. Nincs semmilyen hátsó szándékom, csak a lányok általában rendszeretőbbek.
Sokan azt mondják hogy ez off mert egy lány sem cuccol össze egy idegen pasival. Vélemény?
2016. márc. 26. 20:58
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem van esély rá.Nekem ezzel nincs gondom.Egy vasidegen csaj sem másabb szerintem.Bár az hogy rendszeretőbb kicsit sértő hisz csak mert lány a házimunka nem csak az ö dolga ;)
Én lányként összeköltöztem volna ha szimpatikus,nincss kínos csend a találkozáskor,nem zavarjuk egymást (pl ő dobol én meg váltott műszakban solgozom,stb).
2016. márc. 26. 21:04
2/8 A kérdező kommentje:
Nálam a rend olyan természetes mint a lélegzés. Pont ezért akarok lány lakótársat. Nem csináltok rumlit :P
2016. márc. 26. 21:09
3/8 anonim válasza:
Felesleges sztereotipizálás. Egy férfi is lehet rendes (pl. te is ezt mondod magadról), és egy nő is lehet rohadt rendetlen.
2016. márc. 26. 21:53
4/8 anonim válasza:
"csak a lányok általában rendszeretőbbek" Hát.....láttál már lány kollégiumi szobát?
2016. márc. 26. 23:31
5/8 anonim válasza:
Én ilyenekről nem tudtam, hogy lányok nem költöznek össze idegen pasikkal, én laktam együtt fiúkkal (egyszerre eggyel, 2 szobás lakás volt). Nem olyan egyszerű jó albérletet találni, de nincsenek is előítéleteim, az a helyzet. Nem volt semmi gond.
Rendszerető vagyok, de rendet nem tudok tartani. Az entrópia már csak ilyen, eluralkodik körülöttem. De ennek a lakótársamhoz semmi köze, a közös helyiségeken már csak büszkeségből sem hagytam kupit, a szobám pedig olyan, amilyen.
2016. márc. 27. 00:23
6/8 xswerdy válasza:
4 szobás lakást adok ki diákoknak. Vol már minden verzió (4 lány, 4 fiú, 2-2, ... 1 lány 3 fiuval is). Persze külön bejáratú szobák vannak.
2016. márc. 27. 12:42
7/8 anonim válasza:
Én össze, de azt tudod, hogy lutri a dolog? Egyik barátom költözött össze ráadásul ismerős lánnyal lakótársként, de azt mondta borzasztó volt. A csajtól akár el is mászhatnak a dolgok a lakásban, nagyon igénytelen volt a környezetére. Pedig ezt ránézésre senki meg nem mondta volna, mindig tök tip-top kinézettel nyomult meg minden. De a lakásban...
2016. márc. 28. 14:52
8/8 anonim válasza:
Nem ertem a noi kommenteket... ti erzitek ezt a jo porkolt illatot?! Hat en sem irany a konyha....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!