Melyiket választanátok a helyemben?
"rezsi fűtés nélkül 10-15 ezer" nem rossz, de mi van benne? nálam csak a következők túllépik: 3eFt víz + 4eFt internet + 3eFt TV + 6eFt áram.
"a gáz nagyon meg tudja nyomni" ez mennyit jelent?
"de van bent egy kályha is, ha nem gázzal fűtenék" - milyen kályha? ha vaskályha akkor miután kialszik a tűz gyorsan hideg lesz, vizes fával nem jó fűteni kevés meleget ad, mert a vizet el kell párologtatni belőle, ezért azt írják a tapasztaltak, hogy 3 évig szárított fa a megfelelő, füstöl, fát kell vágni, takarítani utána stb.
Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak járd körbe mivel jár és mennyibe kerül, ne akkor szembesülj már amikor ott laksz.
Az éjjeli filmezéshez szerezz be fejhallgatót, probléma megoldva.
Ha egyedül bérelnél házat, azzal is számolj, hogy oda könnyebben betörnek, ha van bármi értéktárgyad, azt viszik.
Az a baj, hogyha kiszámolod, akkor a saját háznál már kifizettél 80 ezer forintot + a 12 ezres bérletet mindenestől és még nincs interneted, tv-d, nem ettél semmit és nem ütött be krach. Ergo 100 ezer elmegy csak a lakhatásra és a munkába járásra, ami úgy már szerintem nem annyira kedvező.
Ennek ellenére, ha megtehetném én is a vidéki kisházat választanám.
Azt is mérlegelni kell, hogy mennyire vagy társasági ember. Nekem pl. nincs párom, de van lakótársam egy 1,5 szobás lakásban, aki az unokaöcsém. Nem egy ritmusban élünk, én korábban kelek, korábban jövök haza, ő később kel, később jön haza, még is jól esik egy-egy rossz nap után, hogy valaki legalább hozzámszól. Nem mindig előnyös ez persze, de olykor kifejezetten jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!