Lakhatási támogatás, amit nem mond el senki?
nem függ össze a lakbér ára azzal, hogy ki adózik és ki nem.
mi adózva adjuk ki a lakásunkat (nem csak 16%, mert a közműveket nem írattuk át, így 2015-ben 33% volt az adónk), mégsem drágán adjuk ki. más meg ugyanúgy drágán adja ki, pedig nem adózik...
Budapest környékén és talán a nagyvárosokban ez tényleg nem olyan jelentős dolog, de én pl. vidékről származom, ahol 20 ezer forint volt egy egy szobás lakás, ha a tulaj nem adózott utána és 40 körül, ha igen. Szóval én elhiszem, hogy létezik ilyen, mert a saját fültanúja voltam nem egy olyan kijelentésnek, hogyha számla kell, akkor dupla annyi.
Szerintem nem kötnek bele a munka milyenségébe, bár igaz hogy én olyanról sem tudok még, aki ezt megkapta volna. Olyan hülyén szabták a feltételeket, hogy nagyon kevesen felelnek meg ennek.
Ha három hónapja bejelentett munkanélküli vagy a lakhelyeden, akkor nyilvánvalóan egyszerű bolti meló sincs a környéken és kénytelen vagy elmenni 100 km-vel odébb eladónak, ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!